19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Pieskové kráľovstvo na Šírave

23.07.2018 Autor: Laura , Foto: FB
Termín: 12.08.2018 a ďalšie Mesto:Zemplínska Šírava - Kaluža Zdroj:stránka organizátora

pieskov

Aj toto leto môžu návštevníci Zemplínskej šíravy obdivovať pieskové sochy. Pieskovému kráľovstvu na Šírave dominuje, ako inak, téma vody. Na pieskovej pláži vytvorenej vlani pri Hoteli Glamour tak vyrástlo Pieskové kráľovstvo s rozprávkovými postavami. Tou ústrednou je sympatická šíravská príšera Matilda, ktorá si na pomyselnú oslavu narodenín prizvala skutočné celebrity morského sveta

Pieskové kráľovstvo vytvoril aj tohto roku tím okolo Adama Bakoša, dobre známeho autora ľadových sôch z Tatranského ľadového dómu.Vstupné sa neplatí a celé leto sa na sociálnych sieťach nesie v znamení hashtagu #MATILDAzije. Po vlaňajšom pilotnom ročníku navyše k Pieskovému kráľovstvu pribudla aj Active X Zone. V nej si počas celého leta môžu záujemcovia zajazdiť na raftoch, paddleboarde, aquaskipperi alebo vyskúšať aqua-zorbing či vodný futbal, lezeckú stenu a airsoftovú strelnicu.

Každú sobotu až do 11. augusta je navyše v Pieskovom kráľovstve pripravený animačný program pre najmenších. Vždy od 15:00 do 18:00 tak na nich čaká pirátske hľadanie pokladu, vytváranie farebných obrázkov z piesku alebo modelovanie. 

Miesto konania: piesková pláž pri Hoteli Glamour, Kaluža - Zemplinská Širava

Napíšte komentár