26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Dni mesta Svit

22.06.2018 Autor: Zuzka, Foto: mesto Svit
Termín: 23.06.2018 Mesto:Svit Zdroj:stránka organizátora

DNI MESTA SVIT 2018

V sobotu 23. júna 2018 Vás v areáli Iskra Arény čaká bohatý kultúrny program plný zábavy pre malých aj veľkých! Počas celého dňa bude návštevníkov programom sprevádzať slovenský komik, zabávač, herec a moderátor Jožo Pročko. 

Rodiny s deťmi sa môžu prísť pozrieť na najnovšie predstavenie z dielne Teáter Komika - Príbeh rytiera. Ide o jarmočné divadlo o rytierovi hľadajúcom to najobyčajnejšie ľudské šťastie. Či ho skutočne nájde, sa budete môcť presvedčiť na vlastné oči. Môžete sa tešiť aj na detské atrakcie či remeselné trhy.

Skôr narodených pravdepodobne zaujme slovenská hudobná klasika v podaní slovenského speváka Dušana Grúňa a Heleny Vrtichovej, ktorá sa preslávila v relácii Repete so slovenským šlágrom Diridonda. O zábavu sa postará aj jeden z najpopulárnejších slovenských zabávačov a imitátorov Štefan Hruštinec.

Fanúšikovia skupiny Elán si určite nenechajú ujsť „elánovky“ v ich najvernejšom prevedení v podaní kapely Castelans Revival Band. Diváci, a nielen tí mladší, sa môžu tešiť na sympatickú speváčku Simu Martausovú, ktorá je aktuálnou držiteľkou titulu speváčka roka.
Večer vyvrcholí jedinečným koncertom, ktorý bude určite patriť k tomu najlepšiemu, čo mesto Svit zažilo. Rico Sanchez, ktorý v minulosti spolupracoval so svetovou hviezdou Gipsy Kings predvedie neopakovateľnú show plnú horúcich rytmov a temperamentu.

Napíšte komentár