19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Otvorenie farmy Bzovík

15.06.2018 Autor: Annie, Foto: BBK
Termín: 17.06.2018 Mesto:Bzovík Zdroj:stránka organizátora

bbk

Kamaráti mlieka, jogurtov, kravičiek a farmárskej zábavy, máme pre vás skvelé správy. Už túto nedeľu 17. júna o 13:00 hod. sa otvoria dvere najväčšej mliečnej farmy v strednej Európe, farmy Bzovík. Môžete sa tešiť na prehliadku farmy, kde bude odteraz sídliť Blažená bzovícka krava.

Okrem toho máme pre vás prichystané vystúpenia folklórnych súborov a dychovky. Počas celého dňa sa môžete dozvedieť zaujímavosti o moderných farmárskych strojoch, ale aj tých, ktoré sa používali kedysi. A keď budete mať chuť, môžete si zajazdiť na našom skvelom traktore.

Tí najmenší sa počas celého programu môžu ísť vyšantiť do detskej zóny so skákacím hradom a cukrovou vatou.

A vy, ktorí máte radi kvalitné a domáce produkty, určite navštívte náš jarmok, kde na vás čakajú miestni remeselníci s ich výrobkami. Medíky, medovníky alebo drevené šperky nebudú chýbať. Aby naše kravičky boli naozaj blažené, pripravili sme si pre ne MEGA tortu, s ktorou sa budete môcť odfotiť! A jasné, že bude aj guláš! 

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Katarína Ď. 18.06.2018, 12:04

    Úžasná akcia.. Výborná organizácia, super atrakcia, pekný program, jarmok s tradičnými ľudovými výrobkami, naozaj pekné priestory - maštale, čisté a zdravé kravy, roztomilé teliatka.. Naozaj veľmi podarené.. Naviac sme všetci zadarmo dostali gúľáš a nápoj (pivo alebo kofolu) - a to bez akéhokoľvek vstupného ! Dobre zorganizované parkovanie, prístupné poľnohospodárske stroje - traktory, kombajny.. a dalo sa do nich aj nasúpiť (skvelý zážitok pre deti, i dospelých:) Bola dosť veľká účasť, no napriek tomu zvádnuté výborne (cisterna s pitnou vodou, stany s lavičkami na "útek" pred páľavou, dostatok toi-toiov). Za celú rodinu ďakujem organizátorom za peknú nedeľú a úžasný zážitok.
    K. Ďutmentová

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár