27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Slnečný festival 2018

05.06.2018 Autor: Maria Bodnarova, Foto: slnecnyfestival.sk
Termín: 08.09.2018 a ďalšie Mesto:Senec Zdroj:stránka organizátora

unnamed 1

Festival pouličného a bábkového divadla opäť zaplní mesto Senec divadlom – bábkovým, pouličným aj pohybovým, novým cirkusom – žonglovaním, akrobaciou, hudbou, tancom, literatúrou aj výtvarným umením.


Festival je miestom pre všetkých zážitku chtivých, divadlom posadnutých, bábkou uchvátených, tvorivých a tvorivosť hľadajúcich, tých, ktorí majú radi príbehy, rozhovory aj knihy a ich autorov. Tých, ktorí sa radi nechajú upútať, ale aj tých, čo sa sami upútať neboja. Slnečný festival je miestom stretávania ľudí, myšlienok a tvorivých nápadov. Chce vám sprostredkovať nové skúsenosti a zážitky zo spoločného zdieľania a objavovania nepoznaných dimenzií mesta a jeho zákutí.

Zapojte sa do súťaže o vstupenky na Slnečný festival >>> kliknite SEM.

 

SF program


Predpredaj vstupeniek
 - priamo cez stránku slnečného festivalu, prípadne prostredníctvom eventu na fcb profile festivalu. Vstupenky na predstavenia z hlavného programu si budete môcť zakúpiť v kultúrnom dome MsKS Senec alebo v Parku oddychu -Amfiteáter. Na jednotlivé predstavenia na altánku sa budú predávať lístky pol hodinu pred samotným predstavením. Vstupenky bude možné zakúpiť aj v kancelárií MsKS Senec. 

Napíšte komentár