26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

2.barefoot burza Nožičkova a besedy o zdr. vývoji tela a chôdze

22.02.2018 Autor: Petra, Foto: Nožičkovo
Termín: 10.03.2018 Mesto:Košice Čas:10:00 Zdroj:stránka organizátora

BURZU BAREFOOT OBUVI A BESEDY O ZDRAVOM VYVOJI TELA A CHODZE Beechtown Yoga Studio 27Nožičkovo (Košice) pozýva všetkých priaznivcov zdravej chôdze a barefoot na 2. barefoot burzu Nožičkova a na besedy o zdravom vývoji tela a chôdze, a to dňa 10.03.2018 (sobota) od 10.00 - 18.00 hod. v Nožičkove na Jesennej ulici č.2, Košice.

Burza bude prebiehať od 10.00-13.00 hod.

Besedy budú následovné:

10.00-11.00 hod. Ivana Hernández - Nožičkovo, vám pomôže správne vybrať topánky pre dieťa alebo aj pre vás. Vysvetlí ako zistiť či Vaše dieťa má úzku, normálnu či široku nohu a aké topánky sú pre jednotlivé typy vhodné. Ukáže vám ako odmerať nôžku, ako používať meradlo a prípadne si to môžte s jej asistenciou vyskúšať. 

14.30-16.00 hod. fyzioterapeutka Katarína Kuzmová s kolegom Martinom Čigašom zo súkromného rehabilitačného zariadenia FyzioPro nám porozprávajú o vývoji chodidla a s tým spojené anomálie. Samozrejme si niečo povieme aj o barefoot obuvi, aj to či je to len trend dnešnej doby. 
FyzioPro budú pre vás k dispozícii aj na individuálne konzultácie :)

Online beseda: 

16:30-18.00 hod. Psychomotorický vývoj dieťatka a jeho ovplyvňovanie s fyzioterapeutkou Editou Vlkovičovou - FyzioMama.
V online besede si povieme o zásadach a ukážkach vhodnej manipulácie s bábätkom, ako sa dieťatko vyvíja, mení a zdokonaľuje svoje schopnosti v jednotlivých mesiacoch života. Ako ho podporiť vo vývoji, čomu sa vyhýbať a čo sledovať, a v neposlednom rade ako dieťatko presúvať, pestovať a kúpať v súlade s jeho psychomotorickým vývojom. Odpovie vám na otázky čo znamená vhodná manipulácia s bábätkom a ako môže pomôcť napríklad pri refluxe alebo kolikách. 
Nezabudneme sa porozprávať aj o nosení dieťatka v šatke alebo nosiči. 
Samozrejme ukončíme besedu chôdzou a barefoot obuvou u začínajúceho chodca ako súčasť psychomotorického vývoja v 1.roku života detí. 


Vstupné:
- na besedu s Nožičkovom - 5 € 
- na besedu s FyzioPro - 7 € 
- na online besedu s Fyziomamou - 9 €.
Vstup na všetky besedy je 20 € a získate aj 5 % zľavu na nákup obuvi v Nožičkove v mesiaci marec 2018.

Prihlásiť na besedu sa môžte zaslaním e-mailu s predmetom správy BESEDA na e-mail nozickovo@gmail.com. Je nutné uviesť, na ktoré besedy sa prihlasujete a vaše meno.
Počet miest je obedzený, prosím nečakajte s prihlasovaním do poslednej chvíle :)

V prípade, že máte záujem prihlásiť sa na burzu prosím zaregistrujte sa na tomto linku cez Google formulár. Záujemcov budeme osobne kontaktovať. Termín ukončenia pihlasovania je stanovený na 01.03.2018. Dôležité informácie o burze nájdete vo formulari. 
https://docs.google.com/forms/d/1yup_41Kx2SVIKXGPS8MC-SWJ-WJVzGwUNmKQocr9CiE/edit

Vstupné na burzu je 1 €. Manipulačný poplatok za predaj organizátorom 5 € (v cene je vstup na burzu).

Tešíme sa na vás.

Je čas žiť barefoot :)

Vaše Nožičkovo

Napíšte komentár