26. 04. 2024 Jaroslava 13°C Polooblačno

Vláčikom cez Prístavný most až do Rusoviec

22.02.2018 Autor: Danka, Foto: bratislava.dnes24.sk/
Termín: 24.02.2018 Mesto:Bratislava Čas:10.38 Zdroj:stránka organizátora

raegiojet

Špeciálny vlak štartuje v sobotu 24. februára o 10.38 hod. na bratislavskej hlavnej stanici. Lístky si môžete rezervovať už dnes!


RegioJet vypraví  v spolupráci s Klubom priateľov železníc pri Žilinskej univerzite, špeciálny vlak, ktorý odvezie záujemcov po bratislavských tratiach, po ktorých sa dnes už cestujúci vlakom neodvezú.

Účastníci akcie tak majú jedinečnú možnosť vrátiť sa späť v čase a vyskúšať si, aké bolo cestovanie v časoch, keď premávali osobné vlaky z centra hlavného mesta cez Prístavný most do Petržalky.

Z hlavnej stanice do Rusoviec

Špeciálny vlak štartuje v sobotu 24. februára o 10.38 hod. na hlavnej stanici v Bratislave a jeho trasa pokračuje cez Rendez, Vajnory, Nové Mesto a Petržalku až do Rusoviec. Späť na hlavnú stanicu sa vráti o 13.04 hod.

RegioJet na túto mimoriadnu jazdu nasadí jednu zo svojich súprav, ktorú využíva na prevádzkovanie linky Bratislava – Komárno. Bude to motorová jednotka radu 628, ktorú dopravca nedávno obstaral za účelom navýšenia prepravnej kapacity v čase špičiek.

Dobrovoľná cena základného lístka je 7 eur, deti do 12 rokov zaplatia 3 eurá. Cestovné lístky si môžete dopredu zarezervovať e-mailom na adrese: kpzzu@fpedas.uniza.sk.

 

Napíšte komentár