30. 04. 2024 Anastázia 26°C Jasno

Víno pod hviezdami 2018

22.01.2018 Autor: Danka, Foto: vinopodhviezdami.sk
Termín: 11.08.2018 Mesto:Pezinok Čas:09.00 - 1.00 Zdroj:stránka organizátora

vino

Opäť budete sledovať úžasné divadlo padajúcich hviezd. V tomto roku v dátumoch 11 a 12. 08.2018 (sobota - nedeľa). Všetko to budete sledovať v Pezinských vinohradoch pod starou horou v miestach, kde sa koná aj Piknik vo vinohradoch, či Víno a levanduľa

Tešiť sa na Vás budú lokálne vinárstva, grilované dobroty, výborná káva či čokoláda, divinový guláš, domáce koláčiky, domáce limonády, syry z miestnej farmy a mnoho ďalšieho. Do toho bude hrať živá či reprodukovaná príjemná hudba. Potvrdení sú už Katarína Korček s Jergušom Oravcom. Názvy ďalších interpretov a budú postupne dopĺňať.

Tí najmenší sa môžu tešiť na detské divadielko o ktoré sa postará divadlo Piki (Elá a Hop). Svoju tropickú záhradu otvorí pre verejnosť pán Vladimír Píš, ktorá sa nachádza na Starej hore s krásnym výhľadom. Pre tých, ktorí si budú chcieť niečo opiecť bude prichystané ohnisko. Odporúča sa priniesť si deku. Predsa len dá sa na ňu sadnúť poprípade ľahnúť a tak sa lepšie pozerá. Tak ako minulý rok bude opäť k dispozícii aj hvezdársky ďalekohľad. Novinkou je po prvýkrát aj bežecká súťaž. Tá sa uskutoční ráno v deň podujatia.

Viac informácií o behu nájdete tu https://vinopodhviezdami.sk

Napíšte komentár