28. 04. 2024 Jarmila 24°C Jasno

Skupinový kurz Hypnopôrodu Bratislava

27.12.2017 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 28.01.2018 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

hypnoporod

Pôrod je v živote ženy jedným z najintenzívnejších a najkrajších zážitkov. Je to jedinečná skúsenosť, ktorú si budete pamätať celý život. Jedinečná pre dieťa, ktoré privediete na svet a jedinečná pre matku, ktorá mu dáva život.


Hypnopôrod vám pomôže sa na tento magický okamih pripraviť tak, aby ste mali nežnejší a bezpečnejší pôrod pre vás a vaše dieťatko. Dajte vám obom do spoločného života ten najláskyplnejší štart.

Viac o hypnopôrode:

Hypnopôrod je pôrodná metóda zameraná na prípravu budúcich rodičov na nežný a pokojný pôrod. Na rozdiel od iných pôrodných metód, ktoré vás učia zvládať bolesť, hypnopôrod vychádza z predpokladu, že pôrod nemusí byť nevyhnutne bolestivý, ak je budúca maminka náležite pripravená a uvoľnená. 

Mnohí ľudia vnímajú pôrod len z fyzického hľadiska no nie je to úplne tak. Pôrod je do veľkej miery o mentálnom nastavení ženy. Metóda Hypnopôrodu vám pomôže uvoľniť myseľ tak, aby umožnila telu fungovať presne tak, ako má. Vy s ním budete spolupracovať a nie proti nemu bojovať. Pozitívne myslenie, hlboká relaxácia, dýchanie, vizualizácie, autohypnóza a fyzická príprava – to všetko sú techniky, ktoré prispievajú k vyrovnanému tehotenstvu, prirodzenému pôrodu a vytváraniu citových väzieb s dieťaťkom.

Príďte na kurz, ktorý môže zmeniť celý váš život.

Ak by ste mali bližšie otázočky, kľudne napíšte správu alebo zavolajte na číslo 0948 322 826.

Prihlásiť sa môžete cez správu alebo priamo na webe www.mojporod.sk

Napíšte komentár