27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Workshop pre rodičov: Zdravé chrbátiky

05.10.2017 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 11.10.2017 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

zdrave

Milí rodičia, máte deti vo veku od 6 - 11 rokov? Chceli by ste im zabezpečiť zdravý a správny vývoj chrbtice, ktorá sa im vo výraznej miere formuje práve v tomto období, keď začínajú nosiť školské tašky, presedia dlhé hodiny v škole a ešte k tomu na nich vplýva stres z nového prostredia? Trápi vás nadmerná hyperaktivita vašich ratolestí?


Ak ste odpovedali aspoň na jednu otázku kladne, ste tu správne. Ponúkame Vám hodiny Jogy pre deti - individuálnou formou (1 až 3 detičky na hodine) alebo vo forme skupinových cvičení.  Cvičiť a precvičovať jogu bude akreditovaná masérka a precvičovateľka jogy, ktorá sa venuje aj práci s deťmi, kladie pri precvičovaní dôraz na dokonalé uvoľnenie chrbta a správne vykonávanie pozícií tak, aby boli chrbátiky detí chránené po celý čas. Okrem toho zažijete aj veľa zábavy, pretože hodiny sú vedené hravou a veselou formou. 

Čo je to však joga a aký prínos má pre deti? Ako na nich vplýva po fyzickej a psychickej stránke? Odrazí sa jej pozitívny vplyv iba v súčasnosti alebo ovplyvňuje kvalitu ich životov aj v budúcnosti? Na tieto i mnohé iné otázky vám cvičiteľka veľmi rada odpovie.

Tešíme sa na vás na bezplatnom workshope pre rodičov, kde na Vás čaká aj chutné občerstvenie (vhodné aj pre vegánov) a dobrá nálada.


Dátum: 11.10.2017(streda) o 17.00 hod.
Miesto: Sabinovská 10, Bratislava (Ružinov)

Organizátor: Mgr. Liana Fabianová
Registrácia: potrebná - 0911 50 27 50 alebo emailom liana.fabianova@gmail.com

Napíšte komentár