27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Zápis do kurzov FitBaby

27.09.2017 Autor: Claudinka, Foto: prosportacademy.sk

plagat jpeg

Termín: 16.10.2017 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

Základom práce s deťmi je metodika pohybového prístupu BabySoma®. Aktivity a činnosti na hodinách podporujú vyvážený psychomotorický vývin dieťaťa. Formou tvorivých pohybových aktivít a hier sa vytvára deťom prostredie pre zážitkové skúmanie. Spolu s rodičmi pozorujeme a stimulujeme schopnosti a zručnosti, ktorými sú deti prirodzene vybavené.„Našou snahou na hodinách je okrem cvičenia vytvoriť si priateľskú atmosféru. Deti zažívajú prvú socializáciu, tešia sa z prítomnosti rovesníkov. Spolu s rodičmi sa radujeme z pokrokov našich drobčekov a vymieňame si cenné skúsenosti a rady. Sme jedna veľká rodina.“

Ako prebieha cvičenie
Cvičenie všetkých vekových skupín je rozdelené na niekoľko častí. Pokojnejšia časť je na zemi, cvičenia a tance v priestore, práca s pomôckami, voľná hra a pod. Využívajú sa detské riekanky, pesničky, krátke rozprávky, aj reprodukovaná hudba.

Kurzy FitBaby trvajú 5 – 7 týždňov. Začínajú od 16.10.2017 a prebiehajú v Bratislavskej Dúbravke a v Podunajských Biskupiciach. Záujemcovia o kurz majú možnosť vyskúšať si jednu hodinu zadarmo v týždni od 9.10.2017. Je potrebné sa na skúšobnú hodinu vopred prihlásiť. Počet miest je obmedzený.

Prihlášku nájdete na stránke www.prosportacademy.sk, alebo Vám bude zaslaná na Váš mail. V prípade ďalších otázok kontaktujte e-mailom na: info@prosportacademy.sk, alebo na tel.č. 0904 654 640.

Viac o kurzoch FitBaby

Napíšte komentár