01. 05. 2024 Sviatok práce 26°C Jasno

Pentagon Street Jam

12.09.2017 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 30.09.2017 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

pentagon

Dňa 30.09.2017 od 10.00 hod. sa bude konať v tzv. Pentagone, na Stavbárskej 38, v Bratislave Pentagon Sreet Jam, ktorý bude venovaný deťom z Pentagonu.


Podujatie sa uskutočňuje v spolupráci s nízkoprahovými centrami Mixklub a Mixáčik a občianskym združením Letters. Občianske Združenie Letters, pracujúce hlavne z mládežou, podporujúce etablované umenie v rôznych formách. Mixklub a Mixáčik sú projektmi Detského fondu Slovenskej republiky, ktoré sa venujú deťom, mladým ľuďom a rodinám, ktoré trávia svoj voľný čas na ulici v bratislavskej Vrakuni.Ponúkajú im otvorený, bezpečný, podnetný priestor ako alternatívu k ulici.

Počas dňa budú deti a mladí ľudia z nízkoprahových centier spoločne s writermi vytvárať graffit
i maľbu. Tento tvorivý workshop v podobe graffiti bude jednou z viacerých častí programu.Podujatie prídu supportovať zaujímaví interpreti.

V Mixklube a v Mixáčiku bude prebiehať deň otvorených dverí, kde si môže verejnosť pozrieť organizáciu, ktorá sa už vyše 25 rokov pomáha deťom. Pracovníci/čky Vás prevedú centrami, ktoré podporujú deti v tomto nevšednom prostredí. Počas dňa sa bude natáčať dokument, v ktorom môžete aj vy vyjadriť svoj názor a postoj k sociálnym problémom a poslať tak odkaz pre spoločnosť.
Celú akciu môžete podporiť tak, že prídete a strávite spoločne s nami príjemný deň!

Program

  • 11.00 - 14.00 hod. - Workshop pre deti
    vytváranie graffiti na schodoch - šablóny striekanie + fixy obkreslovanie dotváranie za účasti dobrovoľníkov. Účelom workshopu bude spoločné zveladnenie vstupu a označenie vstupu do nízkoprahového centra.

  • 10.00 - 18.00 hod. - Graffiti Jam
    Chalani z O.Z. LETTERS vytvoria graffiti produkciu s témou „nič nie je nemožné“:)) Pomaľuje sa pasáž pod Mixáčikom a vytvorí sa inšpiratívna maľba.

Vystúpenia:

13.30-14.00 hod. - HD Error
14.00-14.30 hod. - Rišo zo Žužulety a Džukel z Biskupíc 
14.30-15.00 hod. - Shomi

Občerstvenie a jedlo:

stánok z burgrami od Aksela

Napíšte komentár