30. 04. 2024 Anastázia 26°C Jasno

Míľa pre mamu v Žiline

28.04.2017 Autor: MS, Foto: materskecentra.sk
Termín: 13.05.2017 Mesto:Žilina Zdroj:stránka organizátora

18221785 781575545324884 3469767348447039889 n

Už máte plány na víkend? Poďte s nami do rozprávky...

V tvorivej dielničke Nezábudka nájdu všetky kreatívne ruky, tak detské ako aj dospelácke dostatok priestoru a možností na tvorenie. Ak sa necháte unášať na vlnách svoje fantázie, môžete si vyrobiť originálnu pohľadnicu, či malý darček.

Rozprávkový stánok Krajskej knižnice v Žiline bude s otvorenou náručou vítať všetkých, malých aj veľkých milovníkov kníh. Ak máte doma knižiek plnú policu a chcete uvoľniť miesto pre nové, budete na správnej adrese. Môžete priniesť tie, ktoré ste už prečítali a poznáte ich a na výmenu si odnesiete knižky nové.

Čaro rozprávky, ktorú vám budú s láskou a radosťou prečítajú staré mamy zažijete v stánku Rady Seniorov Mesta Žilina. A aké rozprávky si pre vás pripravili? To je veľké tajomstvo. Ak ho chcete poznať, treba prísť. 

Stará mama Otka z Kúdeľnej izby zo Strečna prinesie aj kolovrátok. Chcete poznať tajomstvo zlatej nitky? Dozvedieť ako sa z ovce stane ponožka? Stará mama Otka vám to všetkým prezradí.
Rozprávkové postavičky ožijú aj v stánku detských jasličiek Adamkovo. Aj deti z FSK Hajov zo Strečna vám „zaspievajú a zatancujú“ rozprávku. Perníčky rozprávkovej chuti prinesie pani Zubajová. Ak dostanete chuť, môžete ich rovno zjesť. Avšak ozdobené, by mohli byť krásnym darčekom. Zanechať pekný odkaz a obrázok budete môcť v tvorivej, sladkej dielni aj vy.

Tešiť sa môžete na záhradkársku dielničku, ľadovú kráľovnú, nosičský pochod či infostánok a bezplatné poradenstvo o nastavení nosiča či inštruktáže k viazaniu šatky.

Počas celého popoludnia budú pre vás pripravené slané aj sladké maškrty z Brasserie Lesopark. Pochutiť si budete môcť aj na úžasnom rozprávkovom guláši.

 

Napíšte komentár