30. 04. 2024 Anastázia 26°C Jasno

Dni Vianoc v Inchebe 2015

02.09.2015 Autor: Maria Bodnarova, Foto: Incheba
Termín: 20.12.2015 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

690 vianoce 15 new2

Dni Vianoc v Inchebe – vianočné trhy ako žiadne iné. Pozývame Vás na 26. ročník výstavy DNI VIANOC v Inchebe! 

Nakúpte darčeky pre celú rodinu! Dni Vianoc v bratislavskej Inchebe sa postarajú sa o kúzelnú atmosféru, tipy na prekvapenia pre celú rodinu a najlepší predvianočný program. Chystáte sa nakupovať? Chcete sa vyhnúť preplneným obchodom pri nákupoch na poslednú chvíľu? Hľadáte niečo, čo v obchodných centrách nemajú? Chcete si oddýchnuť, zabaviť sa a vypnúť pri hrách? V tom prípade určite zamierte do bratislavskej Incheby na Dni Vianoc. Pod jednou strechou nájdete bohatú ponuku vianočných darčekov od vianočných dekorácií, hračiek a oblečenia cez sklo, bytové doplnky, zábavnú pyrotechniku, kozmetiku, kožušiny, šperky a bižutériu, spotrebný tovar, elektroniku, a mnoho ďalšieho. Jednoducho, Dni Vianoc v Inchebe sú pravým nákupným rajom a miestom, kde môžete načerpať inšpiráciu a kúpiť ten pravý darček pre vašich blízkych.

 Od 3. do 20. decembra na vás čakajú stovky predajcov s bohatou ponukou sortimentu - oblečenie, vianočné dekorácie, hračky, knihy, kozmetika, šperky a bižutéria, elektronika, zábavná pyrotechnika, doplnky do interiéru, tradičné remeslá a výrobky a mnoho ďalšieho – jednoducho všetko, čo zaručene poteší vašich blízkych! Zo širokej ponuky si vyberie naozaj každý. Na Dňoch Vianoc nakúpite výhodne a originálne a popri tom sa skvelo zabavíte.

Už počas prvého decembrového víkendu 5. a 6.12. sa v Inchebe uskutoční obľúbený festival spoločenských hier HRAtislava, ktorý vás vtiahne vás do sveta zábavy a oddychu. Zoberte svoju rodinu, blízkych, priateľov či kolegov a príďte si zahrať niektorú z tisíc spoločenských hier z celého sveta. Vyberať bude z čoho – k dispozícii budú vedomostné, zábavné, logické, strategické, kooperatívne i párty hry. S pravidlami a s výberom najvhodnejšej hry vám pomôže skúsený personál. Príďte si vychutnať predvianočný čas do Incheby! Viac o podujatí HRAtislava.

Skvelé Hip-hopové Vianoce!

Pozývame vás zažiť tak trochu netradičné Vianoce. Príďte, zabudnite na predvianočný stres a vychutnajte si spolu s deťmi veľkolepý hip-hopový víkend! Už 12. a 13. decembrav Inchebe vás roztancuje skvelá Melánia Kasenčáková alias Lady Mel. Hip hopové Vianoce prinášajú nádielku tanečných exhibícií a workshopov pre malých i veľkých. Celý víkend sa bude tancovať a spievať. Tešiť sa môžete na vystúpenie študentov a lektorovLove Dance School, hip-hopové „battle“, v ktorých si svoje schopnosti zmerajú skúsení tanečníci; beat making, rap, graffiti a mnoho ďalšieho.

Okrem toho vám krv v žilách rozprúdia tanečnice z hip-hopovej skupiny Women Power Show a na záver každého dňa sa pokúsime o roztancovanie všetkých návštevníkov. Tešiť sa môžete na mená ako František Radačovský (graffiti), Emil Esso Smoliga (beatmaking), Wahe Akopjan (história hip-hopu) Strapo (rap) a celým víkendom vás bude moderátorsky sprevádzať Otec Mirec. A pozor! Na záver podujatia nás príde podporiť aj najväčší funkový kráľ široko-ďaleko! Svojím šarmom vás okúzli Igor Kmeťo ml., ktorého vám určite nemusíme extra predstavovať. Takéto Vianoce tu ešte neboli!
hiphopovevianoce 670x327 01

Hip-hopové Vianoce vám prinášajú Dni Vianoc v Inchebe, kde nájdete  originálne vianočné prekvapenia pre všetkých  vašich blízkych.

Až do 20. decembra na vás čakajú stovky predajcov s bohatou ponukou - vianočné dekorácie, tradičné remeslá, hračky, knihy, kozmetika, šperky a bižutéria, oblečenie, elektronika, doplnky do interiéru a mnoho ďalších tipov na vianočné prekvapenia. Kým nakupujete, vaše deti sa môžu každý deň vyšantiť vo Fun zóne vo fantastických bumber-balls (narážacích bublinách), lodičkách a nafukovacej mega šmykľavke.

Neseďte doma a zabavte sa na Hip-hopových Vianociach v Inchebe!

Dátum: 3. - 20. 12. 2015
Otváracie hodiny:
pondelok – štvrtok 11.00 – 19.00 hod., piatok - nedeľa 10.00 - 20.00 hod.
Vstupné: 2 €
Parkovné:
2 €

Napíšte komentár