30. 04. 2024 Anastázia 26°C Jasno

Tučniaky z Madagaskaru v bratislavskej a košickej ZOO

07.05.2015 Autor: Claudinka, Foto: TESCO STORES SR a. s.
Termín: 06.06.2015 a ďalšie Mesto:Bratislava, Košice Zdroj:stránka organizátora

Tucniaky TescoTučniaky z Madagaskaru štartujú misiu v bratislavskej a košickej ZOO! Príďte si s rodinou užiť kopu zábavy, súťaží a odmien na Tučniacky deň 8. mája v ZOO v Bratislave a Košiciach

Najznámejší a pritom supertajní? Presne takýto agenti dorazili na Slovensko. Tučniaky z Madagaskaru spolu s Tescom pripravili deň plný zábavy v piatok v bratislavskej a košickej ZOO. Práve tu na návštevníkov bude čakať množstvo aktivít. Od fotenia s tučniackymi maskotmi, cez hranie tučniackych hier až po ochutnávky kulinárskeho umenia foodblogerky Mišky Králikovej. Skrátka Tučniaky z Madagaskaru sú tu, a to sa bez zábavy nezaobíde. Prvý Tučniacky deň sa prebehne už tento piatok 8. mája v bratislavskej a košickej ZOO. Druhý Tučniacky deň prebehne v oboch ZOO o mesiac – 6. júna.

Misia Hravo a zdravo

Tučniacki agenti Kapitán, Rico, Kowalski či Pešiak sa nezjavia v našich ZOO náhodou. Práve tu totiž štartujú svoju misiu Hravo a zdravo, ktorá bude prebiehať v Tescu až do 30. júna 2015. V rámci misie Hravo a zdravo budú môcť malí i veľkí agenti v obchodoch Tesco a na webe plniť dobrodružné tajné misie - pomáhať Tučniakom z Madagaskaru nakŕmiť svojich kamarátov v ZOO. Navyše, za každých 10 eur nákupu v Tescu získajú agenti zadarmo figúrku Tučniaka z Madagaskaru a tri nálepky na zľavu na tučniacku batožinu. Nakoniec, no v neposlednom rade môžu agenti vyhrať množstvo cien vrátane zájazdu do ZOO v New Yorku pre celú svoju rodinu.

Preukaz tajného agenta

Ako to bude v praxi vyzerať, nie je vôbec tajné. Tajné je len heslo, ktoré môžu agenti vypátrať. Stačí, ak absolvujú v obchodoch Tesco agentskú misiu, nájdu na stanovištiach písmenko a zaznačia si ho do svojej hracej karty. Vďaka tomu každý agent získa heslo týždňa. Ak heslo spolu s kódom z bločku z nákupu aspoň za 10 eur zadá na špeciálnej webstránke www.tesco.sk/tucniaky, môže v misii pokračovať online.

Tak ako v obchode Tesco i v rámci online hry ide o to najhlavnejšie - nakŕmiť zvieracích kamarátov v ZOO. Každá úroveň online misie je ťažšia, preto agentovi vždy pribudne ďalšia výbava. Každý agent hrá každý týždeň o množstvo cien ako sú DVD filmy, kufríky s postavičkami Tučniakov alebo plyšové hračky. Agent, ktorý prejde všetkými úrovňami misie Hravo a zdravo môže vyhrať hlavnú cenu, rodinný výlet do ZOO v New Yorku.

Školská ZOOmánia

V ZOO Tučniaky z Madagaskaru svoju misiu začínajú, ale aj úspešne zakončia. Súčasťou misie Hravo a zdravo je totiž súťaž pre školy o výlety práve do ZOO. Pri online registrácii totiž každý agent môže zadať i školu, v ktorej mene plní misie. Každý týždeň potom dve školy vyhrajú výlet do ZOO v rámci Slovenska.

Na záver ZOOmanský darček pre všetkých. Každý držiteľ agentského preukazu má nárok na 20 percentnú zľavu z rodinného lístka do ZOO v Bratislave, Košiciach a Spišskej Novej Vsi.

 

Napíšte komentár