29. 04. 2024 Lea 25°C Skoro jasno

Cirkus Francesko Jung v Poprade

08.04.2024 Autor: Annie, Foto: cirkusfranceskojung.eu
Termín: 14.04.2024 a ďalšie Mesto:Poprad Zdroj:stránka organizátora

Screenshot 20240408 103028 Print Spooler

Cirkus Francesko Jung zavíta do Popradu.

Nechajte sa vtiahnuť do cirkusového šapitó! CIRKUS FRANCESKO JUNG si pre všetky detičky, ale aj dospelých pripravil show s kopou zábavy. Ráčte sa usadiť a pripravte sa na jazdu plnú emócií. Budete sa smiať, radovať i žasnúť. Rozhodne však nebudete ľutovať.

V programe nebudú chýbať krásne akrobatky na závesných lanách, veselý žonglér a klaun, ktorý si niektoré deti dokonca zavolá na spoluprácu a tie sa tak stávajú súčasťou mini muzikálu. Okrem toho sa tešte na neuveriteľné výkony vynikajúcich artistov z rôznych kútov sveta. Navštívte svet, ktorý rozotiera hranice ľudských možností a prenesie vás do prostredia snov a fantázie. Baviť sa budú malí aj veľkí! Chýbať nebude ani indiánska show, v ktorej praví Indiáni predvedú dychberúce ohňové predstavenie, vrhanie nožov, či dokonca hádzanie lasom a sekerou!

Na čo sa ešte môžete tešiť?
- žonglérske trio, vzdušnú akrobaciu, vrhače nožov, hadiu ženu Júliu z Belgicka, najväčšie ťavy v Európe, voľný výcvik ušľachtilých arabských žrebcov, poníkov, austrálskych pastevných psov, indických bežcov, papagáje z Amazónie a ďalšie zaujímavé zvieratká a atrakcie.

Zoo je otvorená každý deň od 10.00 hod.
Možnosť odfotiť sa na najväčšej ťave v Európe. 

Vo štvrtok 10.4. 2024 - SUPER AKCIA - 8 €/osoba

Rezerváciu vstupeniek je možné vykonať osobne v cirkuse, alebo na telefónnom čísle 0904 67 67 60. Upozorňujeme našich návštevníkov, že nie je možné u nás platiť kreditnými kartami.
Vstupenky je možné zakúpiť dve hodiny pred začiatkom každého vystúpenia.

 

Napíšte komentár