30. 04. 2024 Anastázia 26°C Jasno

Kam s deťmi v Poprade

Autor: Zuzka
Adresa:Poprad Termín: 31.03.2024 Telefón:0911099059 E-mail:info@sdetmi.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Zimna dovolenka s detmi. Kde si ju s detmi naozaj uzijete

Mesto Poprad sa často nazýva aj vstupná brána do Vysokých Tatier. Okrem skvelej lokality ponúka aj množstvo zaujímavých a zábavných miest, kde sa s deťmi nudiť rozhodne nebudte. 

1. ZA ZÁBAVOU

Interierové ihrisko Funville 

Miesto: Hozelec, Popradská 212022 06 11

FunVille je kúzelný svet pre deti plný zábavy a pohybu pod Tatrami. 
Na krytom ihrisku s rozlohou 700 m2 čaká vaše deti aktívna zábava a množstvo atrakcií  - lezecké steny, športové ihrisko, dopravné ihrisko, vzduchové delá, guličková fontána, megapreliezačka, trampolína, Lego area, Toddler area pre deti do 3 rokov.
Rodičov čaká príjemné posedenie v kaviarničke pri kávičke a koláčiku, free WiFi. 
Detské ihrisko je určené deťom vo veku 1-12 rokov. Samozrejmosťou sú narodeninové párty.
VIAC INFO TU >>


CityBowling pre deti

Miesto: OC MAX Poprad, 1. poschodie

Dovolenky 2 700x400 11

Zdroj: citybowling.sk

Zoberte Vaše ratolesti na bowling! Bowling je možné hrať pohodlne aj s deťmi, a to aj s tými najmenšími. Potrebujete k tomu iba správnu herňu a tou CityBowling skutočne je. Ich herňa je špecifická tým, že jednotlivé dráhy majú k dispozícii pomocné mantinely, ktoré usmernia dráhu gule a zvýšia šancu zhodiť kolky. Tým pádom žiadny detský hod neskončí v žliabku. Vaše deti si tak môžu parádne zahádzať a vyšantiť sa. Mantinely určite ocenia nielen deti, ale aj začiatočníci.:)
CityBowling je tu pre Vás každý deň. 
Príďte si spolu celá rodinka zahrať túto skvelú hru v príjemnom prostredí a určite si užijete kopec zábavy.
VIAC INFO TU >>


Kaviareň s detským kútikom U Dorotky

Miesto: Coop Jednota Astra, Tomášikova 3093/2 Poprad

Dovolenky 2 700x400 13

Zdroj: udorotky.sk

Ak hľadáte príjemné miesto s domácou atmosférou a detským kútikom, tak Kaviareň a čajovňa u Dorotky bude pre Vás to pravé orechove. Je to miesto, kde sa budete s deťmi cítiť ako doma, vy si  vychutnáte kávičku a chutne koláciky a deti sa vyhrajú v detskom kútiku.
V ponuke majú okrem iného aj domáce limonády, kvalitné koláčiky,kávu od miestneho dodávateľa, horúcu čokoládu a veľký výber bylinkových čajov.
Naviac u Dorotky sa stále niečo deje! Množstvo worshopov pre deti,  baby masáže, muzikoterapia, prednášky pre dospelých, hand made burzy, jarmoky, živé koncerty a vaším detičkám zorganizujú nezabudnuteľnú detskú oslavu.. U Dorotky sa vždy snažia, aby sa všetci zákazníci u nich cítili ako doma. Aktuálne informácie nájdete na Facebook stránke. VIAC INFO TU >>


Materské centrum Bambino 

Miesto:  Zimná ulica č., Poprad

Dovolenky 2 700x400 9

Zdroj: Materské centrum Bambino

Materské centrum Bambino je otvorené pre všetkých rodičov, ktorí majú malé detičky. Funguje ako herňa, do ktorej sa môžete prísť pohrať kedykoľvek v otváracích hodinách. Taktiež funguje Montessori herňa, rôzne krúžky pre deti a tvorivé dielne, organizujú sa tu rôzne prednášky či psychologické poradenstvo s psychológom a naše priestory môžete využiť aj na narodeninové oslavy.V herničke sa nachádza hojdačka, preliezka, trampolína, žinienky a balančné pomôcky
Detičky sa v herni vyskáču, vyšatia a zabavia.  VIAC INFO TU >>


Ďalšie atrakcie: 


2. ZA VODOU

Aquacity Poprad

Miesto: Poprad

AquaCity Treasure Island 02

Zdroj: Aqua City Poprad

Aquapark AquaCity Poprad je miestom pre celú rodinu a okrem bazénov, tobogánov, 350 vodných atrakcií, či nádherného welness ponúka pre rodiny s deťmi aj iné špeciálne služby. Detské kútiky a detské interiérové ihrisko pre najmenších.  Pre staršie deti sú k dispozícii herné konzoly. Spestrením sú  aj zábavné animačné programy.Cieľom Aquacity Poprad je splniť všetky želania vašich detí a pripraviť im nezabudnuteľné zážitky. 


3. DO PRÍRODY

 

Náučný chodník Kvetnica

i 443721 1

Zdroj: poprad.sk

Kvetnica je prímestskou časťou mesta Poprad a ponúka príjemné vyžitie pre všetky vekové kategórie.Kvetnici dominuje veľký park s jazierkom a fontánou. Neďaleko jazera sa nachádza ohrada, v ktorej sa chovajú diviaky a muflón. Nechýba detské ihrisko. Návštevníci Kvetnice môžu využiť 2 náučné chodníky. Náučný chodník Kvetnica a Banský náučný chodník. Prechádzku v popradských mestských lesoch spestrí návštevníkom ďalšia novinka v podobe zvierat vyrezaných z dreva. Najväčšou výhodou Kvetnice je nepochybne jej dostupnosť. Dostanete sa sem pohodlne nielen autom, ale aj cyklistickým chodníkom.


4. ZA ATRAKCIAMI

Záchranársky vrtuľník Filoména 

278775519 5078778895549098 3126746798514773240 n

Ak ste doposiaľ vídavali záchranársky vrtuľník krúžiť nad hlavami a túžili ho vidieť v životnej veľkosti zblízka, v lete je v Poprade voľne prístupný a  určite poteší nejedného návštevníka. Vrtuľník Filoména slúžil v minulosti pre záchranársku činnosť v Taliansku ešte pod menom Falco. Od roku  2006 pokračoval vo svojej misii na Slovensku, kde už s  novým menom – Filoména zachraňoval pacientov ďalších 15 rokov.  Počas svojho pôsobenia na Slovensku previezla Filoména na palube vyše 1700 pacientov, pričom do svojho dôchodku odišla v júli 2020 s celkovým náletom 7252 hodín, čo predstavuje 302 dní strávených  vo vzduchu. Vrtuľník je umiestnený v parku pred budovou Letiska Poprad-Tatry a verejnosť si ho bude môcť prezrieť ako z vonkajšej strany tak aj zvnútra. VIAC INFO TU >>


5. ZA KULTÚROU 

 

Kino Cinemax

Diváci svoje kino poznajú ako miesto, kde zažijú tie najneočakávanejšie zážitky a dobrodružstváK. Kiná CINEMAX disponujú najnovšími zvukovými a obrazovými technológiami. Všetky sály kín CINEMAX sú digitalizované a niektoré z nich umožňujú aj premietanie v 3D formáte. Spoločnosť CINEMAX neustále pracuje na skvalitnení svojich služieb v celej sieti viac sálových kín, aby zabezpečila dokonalú spokojnosť svojich návštevníkov.
Program kina Cienamx >>

Kino Tatran 

Tradičné kino prešlo digitalizáciou a aktuálne si tu môžete vychutnať filmy v najvyššej kvalite
Program kina Tatran >>

Tatranská Galéria

Miesto: Poprad

12260 foto robert kocan 4 full

Tatranská galéria vznikla v roku 1960 a jej prvým sídlom bol Starý Smokovec. V súčasnosti je jeho sídlom bývala parná Elektráreň TG na Hviezdoslavovej ulici v Poprade.Okrem prehliadok galéria organizuje počas celého roka množstvo podujatí a worksopov pre rodiny s deťmi.

 

 

 

Napíšte komentár