27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Kam na letný pobytový tábor 2024

Autor: Annie
Termín: 01.07.2024 a ďalšie Mesto:Celá SR Zdroj:stránka organizátora

leto24Hľadáte ten správny tábor pre vaše deti? Obľubujú zábavu či turistiku? Alebo sú kreatívne a radšej tvoria? Prípadne by sa rady zdokonaľovali v angličtine aj počas prázdnin? Pripravili sme pre vás výber TOP táborov, ktoré stoja za to. Bohatá ponuka pre všetkých, dokonca už aj pre najmenších od 5 rokov. Nech sa páči, vyberajte...


Anglické tábory Camp Wonderland

Najkúlovejší anglický tábor na Slovensku

 

 

 

 

 

 

 

class24

Zdroj: class.sk

Už od roku 2005 organizuje Camp Wonderland ten najkúlovejší anglický tábor na Slovensku. V pobytových táboroch v Zaruby Resort a denných vo Svidníku a v Bratislave sa deti učia angličtinu bez námahy a so zábavou. Tábor je určený pre deti od 8 do 17 rokov, ktoré rozdelíme do skupín podľa veku a jazykových znalostí. Nezáleží na tom, či deti už „spíkujú“, alebo sa v angličtine ešte necítia doma. Keďže tvoríme pravé medzinárodné prostredie, vítame aj deti z iných krajín alebo cudzincov žijúcich na Slovensku. CELÝ DEŇ V ANGLIČTINE: dopoludnia výučba s lektormi - 2 x 60 min/denne,popoludňajšie a večerné športové, umelecké aktivity, hry sú zamerané na rozvíjanie kritického myslenia, spolupráce, kreativity, komunikácie.

 

 

 


Detský letný tábor SMAJLOVO

OZ Smajlovo – TOP prázdniny v horskom prostredí

SMAJLOVO24

Zdroj: smajlovo.sk

Poď s nami v lete do SMAJLOVA, kde spolu  zažijeme krásne chvíle plné dobrodružstiev a zábavy!

Letné tábory SMAJLOVO pre chlapcov a dievčatá v krásnom horskom stredisku Čertov (okres Púchov). Pre deti je pripravené kvalitné hotelové ubytovanie v horskom hoteli František s výbornou stravou, skvelé zážitky, veľa nových kamarátov a profesionálny tím.

Animátorky a animátori majú pripravený pestrý program - tímové súťaže, športovanie, kreatívne činnosti, keramika, večerný zábavný program, táborák, diskotéka, vyhrievaný vnútorný bazén. Jednu noc si vyskúšame (ak bude vhodné počasie), aké je to spať pod stanom.

Viac na >> www.smajlovo.sk


Letné tábory s CK SLNIEČKO

Najlepšie letné tábory 2024 pre deti a tínedžerov od 5 rokov

 

Slniecko24

Zdroj: ckslniecko.sk


 

 

Už od roku 1996 organizujeme letné tábory, školy v prírode a zájazdy pre deti a školy. Na Slovensku sme lídrom v oblasti detskej rekreácie.

V roku 2024 sme pripravili jedinečnú ponuku letných táborov pre deti už od 5 rokov. V našej ponuke nájdete najobľúbenejší teenagerský tábor Pohoďák, ale aj novinku – letný tábor v Taliansku pre tínedžerov od 13 rokov. Pre milovníkov rybárčenia odporúčame letný tábor So slniečkom na ryby a nasadiť s nami do sedla môžu deti v našom letnom tábore So Slniečkom v sedle. Pre tanečníkov a šikovné ručičky sú tu naše umelecké tábory. Ako jediný ponúkame letný tábor so skutočnými vojakmi –  letný tábor MISIA, ktorého partnerom sú Ozbrojené sily Slovenskej Republiky. Zažiť poriadnu akčnosť môžu zažiť deti v letnom tábore SunnyACTION. Detské tábory s bazénom, ktoré majú jedno spoločné – slnko, vodu a relax. letný tábor SUNNYGAMES a letný tábor SunnyRELAX. V ponuke máme univerzálny športový tábor SunnySPORTS, kde si zašportuje každý podľa chuti, ale aj špeciálne zamerané tábory – KravMagaCamp a SunnyPARKOUR. Ideálnou voľbou ako prvý detský tábor pre deti už od 5 rokov je Slniečkovo.

Tešíme sa na vás!

Viac na >> www.ckslniecko.sk


Jazdecký tábor v srdci Slovenska

Letný jazdecký tábor v Ľubietovej

celienec

Zdroj: ranc-celienec.sk

 

Ranč Čelienec leží dva kilometre od geografického stredu Slovenska, nad obcou Ľubietová s
bohatou baníckou históriou. Príchod do tábora je v nedeľu popoludní a odchod domov v sobotu dopoludnia. Mladí dobrodruhovia u nás zažijú 5 hodín jazdenia na pokojných koníkoch, pre prípad nepriaznivého počasia máme krytú jazdiareň. V penzióne je k dispozícii bazén a vírivka. Zažijeme spolu turistiku, spoznávanie prírody, hry v lese, stopovačky a šifrovačky, opekačku, tanec, súťaže aj tvorenie a veľa iného. Pri prihlásení do konca marca zľava. Nezabudnite využiť rekreačný poukaz. V cene je ubytovanie, strava 5 krát denne, poistenie, jazdenie a kopec zábavy. Tábor je vhodný aj pre nádejných jazdcov začiatočníkov.
Tešíme sa na vás :)

 


Letné tábory s LOĎKOU NÁDEJE 2024

Neváhaj a pridaj sa k nám! Zaži na vlastnej koži Best Camp 2024! 

best camp2

Zdroj: lodkanadeje.eu

Chceš zažiť jedinečné prázdniny a vychutnať si leto?
Tak neváhaj a zaží na vlasntej koži You Tube Camp alebo Tik tok Camp! 

Rád natáčaš a striháš videá? Chceš byť kameraman, režisér, či herec? Pre teba je vhodný práve YouTube Camp. Rád tancuješ a páčia sa ti videá z Tik Toku? Chceš sa spoznať s kamarátmi, ktorí tiež frčia na Tik Toku? Pre teba je vhodný práve Tik tok Camp. Chcete, aby si Vaše deti oddýchli od mobilov a aby si našli nových kamarátov, vyskúšali si ten pravý tábor, kde bude pripravených množstvo hier, dobrodružstiev a zábavy? Pre nich je vhodný tábor Kids Fantasy Camp. Na táboroch stretnete aj veľa hostí ako je Fifqo, George, Linduš Styles, Kevin Laborecký ďalší. 
 Prihláška, termíny, cena, ale aj recenzie nájdete na našej web stránke.

Vek: tábor je pre deti od 9 -16 rokov.
Miesto konania: 
Prašník, Demänová, Sigord-Kokošovce

Viac na >> lodkanadeje.eu


Zábavné pobytové tábory s AMAVET-OM  

438204494 261026937005768 7288482426374155081 n

Zdroj: zvedavivedci.sk

Aj tento rok sa vidíme v našom pobytovom tábore Zvedavých Vedcov v krásnom Piesku - Modra! Tento týždeň plný zábavy a vzrušenia je určený pre deti vo veku od 8 do 13 rokov a bude sa konať od 18. do 25. augusta 2024.
Naším cieľom je podporiť zvedavosť a kreativitu detí prostredníctvom rôznorodých aktivít, vrátane tímových hier, dobrodružných výletov a netradičných experimentov.
Ubytovanie je zabezpečené v penzióne Huncokár s plnou penziou, ktorý poskytuje súkromie a komfort. Penzión sa nachádza v nádhernom prostredí Malých Karpát, čo poskytuje ideálne podmienky pre vonkajšie aktivity, ako sú pozorovania prírody, túry a dokonca aj návšteva astronomického observatória.
Náš program zabezpečujú úžasní animátori, ktorí svoje skúsenosti pretavujú do bohatého programu, ktorý je koncipovaný tematickými dňami. Naši táborníci si u nás užijú týždeň naplnený zábavou, pokusmi a spoznávania prírody.

Viac na >> zvedavivedci.sk


 

 

 

Napíšte komentár