27. 07. 2024 Božena 34°C Jasno

Cirkus Francesko Jung vo Zvolene

24.02.2024 Autor: Annie
Termín: 03.03.2024 a ďalšie Mesto:Zvolen Zdroj:stránka organizátora
Screenshot 20240222 155900 Print Spooler

Zdroj: cirkusfranceskojung.eu

Cirkus Francesko Jung zavíta do Zvolena. Nájdete ho v HLBINÁCH, na cvičisku autoškoly pod Zvolenským zámkom od stredy 28.2. 2024 do nedele 3.3. 2024.

Nechajte sa vtiahnuť do cirkusového šapitó! CIRKUS FRANCESKO JUNG si pre všetky detičky, ale aj dospelých pripravil show s kopou zábavy. Ráčte sa usadiť a pripravte sa na jazdu plnú emócií. Budete sa smiať, radovať i žasnúť. Rozhodne však nebudete ľutovať.

V programe nebudú chýbať krásne akrobatky na závesných lanách, veselý žonglér a klaun, ktorý si niektoré deti dokonca zavolá na spoluprácu a tie sa tak stávajú súčasťou mini muzikálu. Okrem toho sa tešte na neuveriteľné výkony vynikajúcich artistov z rôznych kútov sveta. Navštívte svet, ktorý rozotiera hranice ľudských možností a prenesie vás do prostredia snov a fantázie. Baviť sa budú malí aj veľkí! Chýbať nebude ani indiánska show, v ktorej praví Indiáni predvedú dychberúce ohňové predstavenie, vrhanie nožov, či dokonca hádzanie lasom a sekerou!

Na čo sa ešte môžete tešiť?
- žonglérske trio, vzdušnú akrobaciu, vrhače nožov, hadiu ženu Júliu z Belgicka, najväčšie ťavy v Európe, voľný výcvik ušľachtilých arabských žrebcov, poníkov, austrálskych pastevných psov, indických bežcov, papagáje z Amazónie a ďalšie zaujímavé zvieratká a atrakcie.

Zoo je otvorená každý deň od 10.00 hod.

Možnosť odfotiť sa na najväčšej ťave v Európe. 

V stredu 28.2. 2024 - SUPER AKCIA - 7 €/osoba

Rezerváciu vstupeniek je možné vykonať osobne v cirkuse, alebo na telefónnom čísle 0904 67 67 60. Upozorňujeme našich návštevníkov, že nie je možné u nás platiť kreditnými kartami.
Vstupenky je možné zakúpiť dve hodiny pred začiatkom každého vystúpenia.

 


Tešíme sa na Vás.

Napíšte komentár