28. 04. 2024 Jarmila 24°C Jasno

Rodinné hráčkástvo Pinguland

Autor: Danka, Foto: pinguland.sk, V spolupráci
Adresa:Jazerná 2188, Rovinka (eshop celá SR) Telefón:+421-903-665006 E-mail:info@pinguland.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Naše rodinné hračkárstvo otvorilo svoje brány v roku 2020 a odvtedy umožňuje vstup do sveta nádherných kreatívnych, ručne vyrábaných a drevených hračiek. Ponúkame len produkty od overených výrobcov a zároveň všetky ponúkané dostupné produkty sú reálne skladom. Napriek tomu, že výber máme bohatý, produkty sú dôkladne vyberané s dôrazom, aby boli nielen veľkým lákadlom pre najmenších, ale aby plnili aj svoj účel a boli bezpečené.

Naša ponuka

Na našom prehľadnom internetovom obchode nájdete okrem iného aj napr. dizajnové prvky do izbičiek, doplnky pre malé parádnice, jedálenské potreby či knihy alebo omaľovánky. Avšak našou hlavnou ponukou sú hračky, ktoré máme overené aj cez vlastné osobné skúsenosti.

magneticke

Zdroj: pinguland.sk

 

Samozrejme v ponuke nájdete klasické produkty ako sú bábiky, domčeky, spoločenské hry, motorické hry, hry na profesie pre vekové kategórie hlavne v predškolskom veku. Medzi kreatívnymi hračkami vynikajú nielen magnetické stavebnice, puzzle, klikacie stavebnice, ale aj pomôcky pre malých umelcov, ako sú voskovky, prstové farby alebo kinetický piesok.

 Produkty všetkých nami ponúkaných značiek ako napr. Little Dutch, Hape, Haba, Le Toy Van, Janod, JaBaDaBaDo, IZIPIZI, Mushie, Scrunch Connetix, Magna Tiles, TookyLand, Tooky Toy, Minikane, Moncchichi, Rockahula, Paola Reina, PixelHobby, Hoppstar atď. sú certifikované a bezpečné pre deti. 

Zároveň u nás nájdete aj najväčšiu ponuku z čarovného sveta myšiek zn. Maileg v rámci SR.

maileg

Zdroj: pinguland.sk

Otváracie hodiny 

Sme tu pre vás k dispozícii v pracovné dni nielen telefonicky, ale radi vás privítame aj osobne v Hračkárstve PinguLand na Jazernej 2188 v Rovinke, iba pár km od Bratislavy.

  • Pondelok 08.30 - 16.30
  • Utorok 08.30 - 16.30
  • Streda 08.30 - 16.30
  • Štvrtok 08.30 - 16.30
  • Piatok 08.30 - 16.30
  • Sobota 09.00 - 13.00
    predajna2

    Zdroj: pinguland.sk

 

Napíšte komentár