28. 04. 2024 Jarmila 24°C Jasno

Naše Top vychytávky roka 2023

Autor: Zuzka, V spolupráci

Čo v roku 2023 zarezonovalo u nás v redakcii najviac a preto sme to zaradili medzi naše objavy roka. Nie sú to žiadne novinky, ale veci, ktoré sme objavili či vyskúšali tento rok a veľmi sa nám osvedčili. Vyskúšajte aj vy!

Hubka na čistenie - vyčistí skoro všetko 

1Neviem, ako som mohla doteraz existovať bez tohto pomocníka v domácnosti. Je to fakt objav roka, nakoľko hubka vyčistí skoro všetko, ľahko, bez použitia prášku či iných čistiacich prostriedkov. Stačí iba voda! Hubku si môžete nastrihať a použiť len malý kúsok. Bez námahy vyčistí špinavé dvere či stenu, stôl od pera či pasteliek. Skrátka, v domácnosti, kde sú deti, je to pomocník na nezaplatenie.

Táto guma na nečistoty je vhodná aj na textílie, kožu a všetky hladké povrchy. Nečistoty sa tak dajú odstrániť zo záhradného nábytku, kuchynských spotrebičov, kúpeľní a podláh skutočne jednoducho a bez námahy.

Kúpite na mojadm.sk


Detská pena do kúpeľa pri prechladnutí

2V období soplíkov si deti obľúbili voňavú penu do kúpeľa. Teplo kúpeľa a príjemná vôňa pomáha pri uvoľňovaní nosa od soplíkov.

Detská pena do kúpeľa Erkältungszeit od značky alverde Baby je ideálny spoločník v chladnom období – jemný aromatický kúpeľ s jemným zložením je dokonale prispôsobený bábätkám. Teplá voda v kombinácii s prírodnými olejmi z bio šalvie a bio cyprusu uvoľňuje upokojujúcu vôňu. Teplotu kúpania je možné individuálne nastaviť. Po kúpaní dieťa teplo zabaľte a nechajte ho odpočívať.

Kúpite na mojadm.sk


Command prúžky a vešiaky - pomocníci pri dekorovaní 

5Deti sú teraz vo veku, že si chcú na steny vešať rôzne obrázky či plagáty, z čoho nie som moc nadšená, lebo zakaždým všetko menia a naša stena vyzerala ako ementál. Po maľovke som preto hľadala možnosti, ako sa týmto dieram v stene vyhnúť. A objavila som úžasné Comannd vešiaky! Command prúžky fungujú ako obojstranná páska, ale odstraňujú sa zo steny oveľa ľahšie a navyše majú vysokú nosnosť. Môžete si pomocou prúžkov či vešiačikov rôznych veľkostí pripevniť plagáty, zorganizovať káble, nalepiť vianočnú dekoráciu či vence na dvere a potom ich jednoducho dať dole bez toho, aby na stene nechali nejakú stopu!

Kúpite online.

 

Elektrický napeňovač mlieka 

3Mlieko priaznivo vplýva na zdravie zubov a kostí a výborne chutí. Naše deti ho milujú a teplé mliečko si doprajú na raňajky k vianočke, napenené babyccino s makovým olejom si dávajú večer pred skokom do postele. Ľahučkú mliečnú penu do kapučína, latte a frappé kedykoľvek počas dňa si zas doprajeme my veľkí.

Napeňovač pracuje v štyroch režimoch: napení studené mlieko do frappé, pripraví horúcu penu do kapučína a vytvorí nadýchanú penu do latte. Štvrtým režimom je ohrev mlieka, a to aj s možnosťou pridať do mlieka granulované kakao alebo čokoládu v prášku. 

Kúpite na orava.eu


Retoo Grafický tablet na kreslenie a poznámky pre deti i dospelých 

4Deti rady kreslia. A všade. Množstvo papieru, ktoré som vyhadzovala dostalo stopku, keď sme kúpili tento grafický tablet, ktorý stojí len 4 eurá! Ideálny pre deti, ktoré rady kreslia alebo chcú rozvíjať svoje kresliace schopnosti. Schopnosť vymazať kresby vám umožňuje používať tablet toľkokrát, koľkokrát chcete. Nevyžaruje žiarenie takže je aj šetrný na oči.

Kúpite online.

 

Napíšte komentár