28. 04. 2024 Jarmila 24°C Jasno

Top najkrajšie vianočné priania a vinše

Autor: Danka, Foto: pixabay.com
christmas card 3843353 640 1

Zdroj: pixabay.com

Vianoce sú už za dverami a my vám prinášame pár tipov na najkrajšie vianočné priania a vinše či už ich použijete na pohľadnicu, sms alebo e-mail. Určite s nimi potešíte svojich blízkych:)

Vianoce čisté a biele ako sneh, v živote len radosť, zdravie a smiech. Silvestrovskú náladu po celý rok, šťastie nech sprevádza Váš krok.

Oheň v krbe tíško praská, v srdciach vládne pokoj, láska. Ježiškovi napíšem, nech Vám splní každý sen. Už sa stromček ligoce, prajeme Vám krásne Vianoce.  

Už sa blížia Vianoce, ten čas rýchlo letí. Na stromčeku sviečky svietia, šťastím žiaria deti.

Starý rok už odchádza a nový ide za ním, nech Ti len radosť prináša, to je mojim prianím. 

Prichádza sviatočný čas, na ktorý sa dlho teší každý z nás. Vôňa koláčov vôkol sa rozlieha, Vianočnej nálade každý z nás podlieha. Zabudnime na smútok, zanechajme zvady, buďme k sebe milí, dobrí a majme sa radi. Prišiel čas Vianočný, zvonček tíško cinká, každému sa splní túžba, aspoň malilinká. Šťastné a veselé želajme si spolu, a potom spoločne k Štedrovečernému stolu.

Prajem ti všetko čo v tebe radosť vzbudí, prajem ti veľa lásky to preto že spája ľudí. Nech sa ti na stromčeku všetko šťastie sveta ligoce krásne a požehnané Vianoce.

Vianočná ruža zdobí stôl, tíško hrá hudba. Čakáš ten okamih, aby sa Ti splnila túžba.

Pokoj a radosť nech Ťa v srdci hreje, nech sa Tvoja rodina cez Vianoce smeje. 

Na Vianoce pokoj v duši, šťastie ktoré nič neruší, v novom roku veľa sily, by ste zdraví dlho žili.

Veselé sviatky Vianočné, pekné cesty polnočné, pod stromčekom pekný darček, na Silvestra rezký tanček, zo zábavy rovný krok a potom šťastný Nový rok.

Prajeme Vám fujavicu šťastia, víchricu pohody, závej radosti, len malú vločku všedných starostí a hlavne lavínu zdravia a lásky...  

Príjemné vianočné sviatky a do Nového roku prajeme lyžičku starosti, hrnček radosti, kotlíkov úspechov, jazierko peňazí, more šťastia, oceán zdravia a cely vesmír lásky.  

Na Vianoce, keď svet stíchne, nech Vám Božie dieťa vdýchne, radosť, pokoj, dobrú vôľu nielen v túto svätú chvíľu ale každučký deň v roku nech Vám stojí popri boku.  

Nádherné sviatky vianočné, bezpečné cesty polnočné. Pod stromčekom veľký dar, na Silvestra pekný bál. Na tom bále zasa ľahký krok, no a šťastný Nový rok.

Veselé sviatky Vianočné, pekné cesty polnočné, pod stromčekom krásny darček, na Silvestra zas rezký tanček, zo zábavy rovný krok a potom šťastný Nový rok.

Keď uvidíte hviezdy žiariť v snehu a na srdiečkach pocítite nehu, keď vás vločka pošteklí na nose, prajeme Vám krásne Vianoce.

Najkrajšie darčeky tie nie sú ukryté v krabičkách, tie máme ukryté len v našich srdiečkach. V ten večer vianočný skúsme si ich priať, možno ich prinesie ten, kto má nás rád.

Vtipné vianočné vinše a priania

 

  1. Nech čerti od vás smolu odnesú, a choroby stratia vašu adresu, veľké príjmy, nízke dane a lásky tak primerane. Z celého srdca praje …
  2. Vinšujem vám to, však viete čo, aby ste sa dostali tam, však viete kam, aby ste sa radovali s tým, však viete s kým, aby ste mali mnoho toho, však vy dobre viete čoho.
  3. Kapor je v mrazáku, kaša sa varí. všetko máš na háku, všetko sa darí. Stromček je v plameňoch, prekrásne svieti a všetky salónky pojedli deti.  
  4. Keď všade zvonia zvončeky, keď ľudia kradnú stromčeky, keď v Tescu kapra kúpiš a už si nože brúsiš, keď punč Ti oči zligoce, máme tu opäť Vianoce.

 

Napíšte komentár