27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Zimné oblečenie pre deti - odporúčania a trendy na prichádzajúcu zimu

Autor: MS, Sponzorovaný obsah
Kam s detmi cez 1

Zdroj: freepik.com

Zimná sezóna 2023/2024 je neúprosne tu a s ňou aj novinky v detskej móde. Aké farby a štýly sú "in"? Ako udržať deti v teple a v suchu? Prinášame vám niekoľko tipov a odporúčaní, na ktoré sa oplatí pozrieť.

Funkčné zimné bundy s bezpečnou impregnáciou

Zimne bundy 2

Zdroj: littlehipster.sk

Teplé zimné bundy s ekologickou impregnáciou Bionic Finish Eco od obľúbených dánskych značiek MINYMO, ENFANT a LIEWOOD.

Bundy sú vetruvzdorné, nepremokavé a odolné aj voči oderu. Majú vodný stĺpec 10 000 mm, čo z nich robí funkčný kúsok do detského šatníka pre zimu v meste, ale aj pre zábavu na svahu. Dieťa ostáva v suchu a v teple. Materiál je zároveň priedušný, takže pri správnom vrstvení sa dieťa v bunde nespotí.

Certifikovaná impregnácia Bionic Finish Eco zaručuje nielen plnú funkčnosť materiálu, ale aj bezpečnosť pre zdravie detí. Neobsahuje toxické látky, ktoré sa z necertifikovaných impregnácií uvoľňujú do okolia.


Hybridná zimná obuv od DEICHMANNa

deichmannAk je niečo, čo v zimných dňoch a v našich zemepisných šírkach dozaista oceníte, tak je to zimná obuv, v ktorej budú nohy vášho dieťaťa dobre obuté nech sa vonku deje čokoľvek. Hybridná zimná obuv ponúka teplo a pohodlie ako v tuhej, suchej zime, tak i v daždi, v snehu, v mraze aj v blate. Spoznáte ju podľa pogumovanému zvršku, ktorý zabezpečuje odolnosť voči prenikaniu vody a vysokej zateplenej holene, so zapínaním buď na suchý zips alebo šnurovanie. Tieto moderné snehule sú vybavené teplučkou vložkou, sú ľahučké, disponujú hravým dizajnom a musíme spomenúť tiež dôležitý fakt, že overená značka Cortina u DEICHMANNa aj mimoriadne priaznivou cenou! Že sa vašim deťom prieči obúvanie? Vyskúšajte tento typ obuvi a po inej už pred cestou na ihrisko, do škôlky, na chalupu, do obchodu, do hôr, nesiahnete.

Prezrite si kolekciu na www.deichmann.com


Detské kombinézy pre menšie deti

Zimne kombinezy

Zdroj: littlehipster.sk

Pre deti do veku štyroch rokov odporúčame ako jeden praktický a funkčný kúsok na zimu práve kombinézu. Praktické detaily poskytujú absolútny komfort pri obliekaní. Aj tieto kombinézy od značky MINYMO a ENFANT majú povrchovú úpravu Bionic Finish Eco, ktorá je certifikovaná a bezpečná. Znamená to, že kombinézy sú nepremokavé, s vodným stĺpcom 10 000 mm, odolné voči vetru a oderu. „Rastú“ s dieťaťom - nosia sa viac sezón a následne ich viete posunúť ako nové ďalšiemu dieťatku alebo výhodne predať na bazári, čím prakticky znižujete cenu svojho pôvodného nákupu a rovnako aj cenu za jedno nosenie.


Ikonické čižmy značky Enfant

Zimne cizmy

Zdroj: littlehipster.sk

Ovčou vlnou zateplené gumáky v rôznych štýlových farebných prevedeniach sú ideálne nielen do mestskej zimy. Sú vhodné pre detičky s užšou nôžkou, ktoré milujú samostatné obúvanie a farebnosť týchto čižiem. Do snehu odporúčame teplým plyšom zateplené čižmy na suchý zips, rovnako od značky ENFANT, ktorá je zárukou kvality. Majú nepremokavú membránu TEX a kvalitnú podrážku do terénu. Vďaka suchým zipsom viete topánku jednoducho obúvať a dobre prispôsobiť nôžke dieťatka.

 

Napíšte komentár