30. 04. 2024 Anastázia 26°C Jasno

5 skvelých tipov kam s deťmi v Bratislave v sychravom počasí

Autor: Simona, V spolupráci
Adresa:Bratislava Telefón:- www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Velkonocne pobyty s detmi. Kam sa vybrat 1

Ochladilo sa a vy neviete kam s deťmi? Jeseň a zima ešte neznamenajú, že s deťmi musíme byť doma zatvorení. A tak, keď už budete mať dosť prechádzky v sychravom a upršanom počasí, prinášame vám nami overené tipy na skvelé miesta v Bratislave.

#1. Team Up 

aEJUrdsZhLG04Y5POwE3NZmiyOhFS6kvHMRxzrFe

Zdroj: www.teamup.sk

Príďte si užiť spoločné chvíle s vašimi najbližšími do jedinečného zábavného centra na štýl pevnosti Boyard-Team Up v Bratislave.
Hra je  ideálna pre každého, kto sa chce  tímovo zabaviť a zažiť niečo originálne.
  • V rámci pevnosti budete v tímoch prechádzať 20 miestností, ktoré preveria vašu fyzickú zdatnosť, strategické a logické myslenie, či zručnosť v komunikácii. Čakajú na vás lezecká stena, úlohy na postreh, kvíz, hudobná hádanka a veľa iných. Popri ich zdolávaní musíte vylúštiť indície, ktoré vám otvoria dvere zamknutých finálnych miestností.
  • Vo virtuálnom svete si prejdete súbojom s mimozemšťanmi, zoskokom z mrakodrapu, objavíte krásy podmorského sveta, zalyžujete si, vyskúšate japonské umenie s mečom a mnoho iného.
  • V centre nájdete aj spoločenskú miestnosť s barom a obsluhou, kde si môžete posedieť a občerstviť sa alebo tu rodičia môžu počkať na svoje deti, kým sa zabavia - priestory ponúkajú aj možnosť detských osláv, firemných akcií, teambuildingov a eventov.

>> Viac informácií nájdete TU >>


#2. UFO - vyhliadková kaviareň nad Bratislavou - zážitok, na ktorý budú deti spomínať celý život

MSZ6142Zdroj: u-f-o.sk

Priznajme sa, hoci žijeme v Bratislave celý život, mnoho z nás na "UFO" zatiaľ pozerá iba zdola. Boli ste už niekedy na vyhliadke? Dali ste si s deťmi koláčik, či limonádu s najkrajším výhľadom na mesto? Za nás skvelý tip za každého počasia! 

UFO sa nachádza vo výške 85 m na samotnom vrchu pylónu Mostu SNP na petržalskej strane. Okrem skvelej vyhliadky UFO ponúka kaviareň a reštauráciu. Z vyhliadkovej plošiny je výhľad 100 km. Vedie k nej výťah v ľavom pilieri mosta, zatiaľ čo v pravom pilieri je umiestnené núdzové schodisko so 430 schodmi. UFO je považované za jednu z dominánt mesta a vyhľadávaným cieľom domácich i zahraničných turistov.

>> Viac informácií nájdete TU >>


#3. Jump Fun - športovo-zábavné centrá na 2 miestach v Bratislave

Jump Fun kolaz2

Zdroj: jumpfunbratislava

V športovo-zábavných centrách Jump Fun nájdete trampolíny, detské interiérové ihriská, laser tag arénu, game zónu aj baby zónu pre najmenších. Jednoducho zmysluplnú zábavu pre každú vekovú skupinu, plnú pohybu a energie. Proste jump a fun!
Nájdete nás v Bratislave, a to na 2 miestach:

  • Jump Fun Nivy v nákupnom centre Nivy, kde sa zabavíte na tých najobľúbenejších atrakciách ako je gumový twister, interactive jump, 17m dlhá šmykľavka, parkour prekážky či preliezky.
  • Jump Fun Pri letisku v budove Aircraft, kde nájdete 3 priestory: KidsHouse, Jump Arena a Laser Zone. Staršie deti sa vyblázniana trampolínach či v laser tag aréne, tie mladšie na preliezkach, v bazéne s guličkami či tobogánoch.

V oboch Jump Fun centrách si rodičia oddýchnu pri šálke našej výbornej kávy alebo ochutnajú čerstvé koláčiky.

 >> Viac informácií nájdete TU >>


#4. Plaváreň Petržalka

Plavare 700x400 mm

Zdroj: petrzalka.sk/plavaren/

Petržalská plaváreň je tu pre vás! Vyčľapotať do sýtosti sa okrem klasického plaveckého bazéna o dĺžke 25 metrov môžete aj v relaxačnom bazéne s teplotou 32 – 34 °C alebo vo vírivke vyhriatej na maximálne 38 °C. Nevynechajte ani saunový svet či obľúbený tobogán! Najmenší sa zas vyšantia v detskom bazéne s hĺbkou 0,3 – 0,4 metra, teplotou vody do 33 °C a malou šmýkačkou. Najnovším prírastkom sú gumové hračky. Pozrite si virtuálnu prehliadku online alebo skontrolujte pred príchodom obsadenost plavárne. Plaváreň je otvorená aj počas štátnych sviatkov a dní pracovného pokoja od 6.00 do 22. hodiny. Vo vynovených priestoroch je po lete k dispozícii aj kaviareň a bufet vo vestibule plavárne. Petržalčania majú zľavnené vstupné.

 >> Viac informácií nájdete TU >>


#5. Pravá soľná jaskyňa  

IMG 2099 800x534

Zdroj: pravasolnajaskyna.sk

Kam ísť s deťmi v daždivom a chladnom počasí a naviac, keď ich trápia soplíky a kašeľ?
Sme tu pre Vás a Vaše deti už 18 rokov v bratislavskom Lamači.
Vaše deti sa počas ozdravného pobytu v soľnej jaskyni môžu hrať s hračkami a s morskou a kamennou drtenou soľou na podlahe a zároveň získať späť svoje zdravie. Pobyt v jaskyni trvá 45minút (ako 3 dni pri mori) počas ktorých kamenná soľ - 14t a morská v troch vodopádoch pozitívne vplýva na dýchacie cesty, imunitu, srdcovo-cievny systém, pokožku, pri zápaloch dutín, alergiách a astme. V našej jaskyni Vás radi privítame a poradíme, ako sa čo najskôr uzdraviť. 

>> Viac informácií nájdete TU >> 


Bonus: Hrajka - požičovňa hračiek

01medium

Zdroj: Hrajka.sk

HRAJKA v srdci Petržalky (na Strečnianskej 9) je netradičné rodinné hračkárstvo, ktoré poskytuje okrem nákupu a hrania sa s vystavenými hračkami aj možnosť využiť požičovňu hračiek formou členstva aké poznáme z knižníc.
Členovia Hrajky môžu obmieňať hračky pre svoje deti v ľubovoľných intervaloch, čo je na celom koncepte požičovne to najlepšie. Mamičky sa tak nemusia stresovať, že prichádza zložité lúčenie sa s obľúbenými kúskami. Ani nesprávne zvolený výber hračiek nie je problém rýchlo napraviť. Členovia požičovne majú dokonca trvalú zľavu z nákupu a s drobnými nehodami alebo stratami dielikov sa príliš trápiť nemusia. Hračky v Hrajke sú prevažne drevené, bezpečné a ekologické. Okrem hračiek má Hrajka knihy (aj tie elektronické) a kreatívne sady pre detičky od 0 do zhruba 10 rokov. 

>> Viac informácií nájdete TU >>



Napíšte komentár