27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Prvé horské zdieľané e-bicykle nájdete už túto sezónu v Terchovej

Autor: MS, PR správa
Zdielane horske bicykle Terchova

Zdroj: dreveniceterchova.sk

Spoznajte Terchovú zo sedla horského bicykla a ten svoj kľudne nechajte doma. Už od mája 2023 môžete v Terchovej využiť novú službu - zdieľané horské e-bicykle!
Nájdete tu až  60 horských e-bicyklov v dvoch veľkostiach m/s a xl/l a 7 nabíjacích staníc, vrátane solárnych, s centrálnou stanicou pri rezorte - Drevenice Terchová.
horske elektro bicykle v terchovej 20230509014556

Zdroj: dreveniceterchova.sk

Spoznávať Terchovú bude teraz ešte jednoduchšie a zaujímavejšie. V okolí Terchovej je hneď niekoľko menej či viac náročných cyklotrás. Stačí si len vybrať trasu podľa zodpovedajúcej náročnosti, stiahnuť aplikáciu ANTIK SmartWay, dobiť kredit, vybrať si voľný bicykel a jazdiť!
20230510 130059 1 1

Zdroj: dreveniceterchova.sk

Najkrajšou cyklotrasou v okolí, ktorú zvládnu aj deti či seniori, je Cyklotrasa Terchová - Vodné dielo Žilina, ktorej dĺžka je 31 km. Zaujímavosťou tejto cyklomagistrály je až 17 krásnych drevených premostení.

jedlo 3 2 1

Zdroj: dreveniceterchova.sk

Po výlete si oddýchnite a občerstvite sa na panoramatickej terase pri Drevenice Terchová resort. Deti sa zabavia v parku s preliezkami a vy môžete ochutnať ich vlastné remeselné Pivo Vŕšky tiež v nealkoholickej verzii alebo Sládkovu limonádu. Ak chcete mať všetko po ruke, ubytujte sa priamo tu v ich štýlových dreveniciach alebo útulných izbách.

Naplánujte si svoju aktívnu dovolenku či víkend v Terchovej už teraz!

Viac informácii o zdieľaných horských bicykloch v Terchovej nájdete na https://www.dreveniceterchova.sk/ebike-share alebo na Facebook stránke E-bike share

IMG 20230419 WA0010

Zdroj: dreveniceterchova.sk

Napíšte komentár