30. 04. 2024 Anastázia 26°C Jasno

S chuťou do veľkonočného pečenia: Čo vám nesmie chýbať?

Autor: MS
4s6ec9w48z7rkp6

Zdroj: pexels.com

Chystáte sa na veľkonočné pečenie? Popri nákupe surovín si nezabudnite pripraviť aj potrebné kuchynské pomôcky. Tieto sú priam nevyhnutnosťou.

Odľahčene a s humorom si dovolíme povedať, že prichádzajú dni, keď je pečenie povinné. Pečiete pravidelne? Potom sa zrejme tešíte aj na toto. Vašu radosť určite zdvojnásobí pohľad na rodinu, ako jej chutia vaše diela.

Aby sa vám pieklo ešte lepšie, potrebujete správne príslušenstvo. Toto sú naše 4 tipy na veci, ktoré by vám v kuchyni nemali chýbať. Uľahčite si pečenie so šikovnými pomocníkmi, ako sú mixéry, šľahače, kuchynské roboty či váhy. Využite Andrea Shop zľavový kupón a nakúpte si všetky, ktoré vám chýbajú.

lrh5ppgqiwyt7cX

Zdroj: pexels.com

Číslom 1 je podložka na pečenie

Základnou kuchynskou výbavou každej domácej gazdinky by mala by podložka alebo doska na pečenie. Je mimoriadne dôležité, aby bola dostatočne veľká na miešanie a prípravu cesta.

Misky od najmenšej po najväčšiu

Určite to veľmi dobre poznáte. Pripravujete cesto, ale v jednej miske si musíte zmiešať sypké suroviny, v druhej tekuté. No a nakoniec ich je potrebné spolu premiešať v ešte väčšej nádobe.
Zaobstarajte si do vašej kuchynskej výbavy niekoľko misiek rôznych veľkostí. Zídu sa vám nielen pri pečení, ale aj servírovaní drobných snackov. 
Žiadne varenie a pečenie sa nezaobíde bez kvalitných surovín. Uplatnite si Lidl zľavový kód a nakúpte viac za menej.

Bez plechov a foriem to nepôjde

Pozrite sa na tie, ktoré aktuálne máte. Nie sú príliš opotrebované a netreba ich vymeniť? Myslite na to, že aj oni ovplyvňujú výsledok vášho pečenia. Zaobstarajte si kvalitné plechy a formy a pečte ako profesionál. Chcete upiecť na veľkonočné sviatky niečo tradičné? Čo iné by to mohlo byť, ako baranček. Zožeňte si formu a pustite sa s nadšením do pečenia.

Drobné pomôcky nemôžu chýbať 

Žiadne pečenie sa nezaobíde bez rôznych pomôcok. Sú síce malé, ale veľmi dôležité. Myslíme napríklad vykrajovačky, stierky či valček na cesto alebo odmerky. To všetko využijete v kuchyni pravidelne.

Ako ozvláštniť pečenie? Zapojte do neho celú rodinu. Vytvoríte príjemnú rodinnú aktivitu a aj takto sa môžete tešiť zo spoločne stráveného času.

Napíšte komentár