25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Prechádzka po meste Piešťany podľa Wintera

15.03.2023 Autor: Claudinka
Termín: 06.05.2023 a ďalšie Mesto:Piešťany Čas:10.00, 14.00 hod. Zdroj:stránka organizátora
winter1

Zdroj: krajzazitkov.sk

Prechádzka po meste s umeleckým zážitkom v slúchadlách a živými výstupmi hercov v historických kostýmoch prenesie účastníkov prehliadky do doby zakladateľa svetoznámych piešťanských kúpeľov dvakrát denne každú sobotu od 18. marca do 6. mája 2023 (okrem Bielej soboty, 8. 4. 2023).

Zážitková prehliadka sa začína pri soche Ľudovíta Wintera na Kolonádovom moste a pokračuje zastávkami pri Kursalone, Zelenom strome, barlolámačovi, hoteli Thermia Palace, Pro Patrii a končí na legendárnom kúpalisku Eva. Ide o jedinečné spojenie histórie a umenia. Podujatie si užije každý, kto túži nahliadnuť pod povrch a objaviť skryté tajomstvá rodiny Winterovcov.

O scenár, réžiu a herecké výkony v audiohre sa postarali umelci z Divadla Jána Palárika v Trnave. Potešením pre oči budú výstupy hercov v dobových kostýmoch z Univerzitného divadla THE.ART.RE UCM.

winter2

Zdroj: krajzazitkov.sk

Trasa prehliadky: 1,9 km
Trvanie: 1 hodina 10 minút

Ceny lístkov
Základný: 14 €
Zľavnený: 12 € (dieťa od 3 do 15 rokov, senior nad 65 rokov, ZŤP a ZŤP-S)
Dieťa do 3 rokov zdarma
Na zážitkovej prehliadke mestom sú vítaní všetci, najviac si ju však vychutnajú dospelí a deti od 12 rokov.

Slúchadlá
Na zážitkovú prehliadku mesta vám zapožičajú špeciálne slúchadlá, ktoré vás prenesú priamo do príbehu. Za zapožičanie jedných slúchadiel na jednu prehliadku je potrebné zložiť zálohu vo výške 20 € priamo na mieste pri preberaní slúchadiel. Zálohu dostanete späť po skončení prehliadky a vrátení nepoškodených slúchadiel.

 

Napíšte komentár