25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Verejné korčuľovanie v Ružinove

30.01.2023 Autor: Laura , Foto: FB
Termín: 26.02.2023 a ďalšie Mesto:Bratislava Čas:15.00-17.00 Zdroj:stránka organizátora
324144785 543968117776563 1688632586514966899 n

Zdroj: FB

KAŽDÁ NEDEĽA V ČASE 15,00 – 17,00 hod AŽ DO ZMENY ALEBO ODVOLANIA!

Upozorňujeme, že na Zimnom štadióne Vladimíra Dzurillu

  • NIE JE k dispozícii požičovňa korčúľ
  • NIE JE k dispozícii servis korčúľ
  • K dispozícii JE brúsenie korčúľ v utorok a vo štvrtok v čase 1600 – 2000 hod, ktoré je potrebné dohodnúť na telefónnom čísle +421 904 220 437.

USTANOVENIA PRE VEREJNÉ KORČUĽOVANIE:

1/ Každý návštevník sa zúčastňuje verejného korčuľovania na vlastnú zodpovednosť.
2/ Návštevníci sú povinní dodržiavať pokyny správy ZŠ, usporiadateľskej služby na ľa­de a ostatných pracovníkov ZŠ.
3/ Návštevníci / účastníci verejného korčuľovania sú povinní dodržiavať všetky vše­obecne záväzné právne predpisy z hľadiska prevádzky zariadenia, bezpečnosti a och­rany zdravia, požiarnej a civilnej ochrany hygieny, plán civilnej ochrany a prevádzkový poriadok.
4/ Na zimnom štadióne sú návštevníkom verejného korčuľovania k dispozícii lavičky na prezutie korčúľ a sociálne zariadenia v priestoroch ZŠ.
5/ Na ZŠ sa nenachádzajú miesta určené na odloženie veci návštevníkov verejného kor­čuľovania. Preto prevádzkovateľ a ani vlastník ZŠ neručia za odložené veci. Náv­štev­níkom sa odporúča, aby si vo vlastnom záujme dávali pozor počas korčuľovania na svoje veci v priestore ZŠ.
6/ Na ľadovú plochu sa vstupuje len určenými vchodmi, nie preliezaním mantinelu.
7/ Pri verejnom korčuľovaní je možné na ľadovej ploche korčuľovať len v ohlásenom sme­re jazdy, primeranou rýchlosťou a neohrozovať nevhodným správaním os­tat­ných návštevníkov verejného korčuľovania. Pri verejnom korčuľovaní je zakázané se­dieť na mantineli, fajčiť v objekte ZŠ, konzumovať jedlo alebo pitie na ľadovej ploche, hádzať akékoľvek predmety na ľadovú plochu alebo organizovať tréning hokejistov alebo krasokorčuliarov, používať hokejky alebo puky a pod., vstupovať a zdržiavať sa na ľadovej ploche počas jej úpravy.
8/ Deti do 6 rokov majú povolený vstup len v sprievode osoby staršej ako 15 rokov. Pre deti do 15 rokov doporučujeme používanie ochrannej prilby.
9/ Návštevníkom odporúčame primerané oblečenie a nosenie rukavíc.
10/ Návštevníci sú povinní dodržiavať stanovený prevádzkový čas. Zotrvávať v prie­s­to­roch zimného štadióna mimo určený čas je zakázané.
11/ Prevádzkovateľ zimného štadióna je povinný vykázať z objektu zimného štadióna takých športovcov a návštevníkov, ktorí napriek upozorneniu nedodržujú disciplínu a prevádzkový poriadok.

Každé jednotlivé porušenie tohto poriadku a zásad správania mô­že prevádzkovateľ potrestať zmluvnou blokovou pokutou vo výške 50,- Eur. V prípade opakovaného porušenia tohto poriadku, úmyselného poš­kodenia zariadenia a/alebo náradia, ako aj pri odcudzení majetku patriaceho prevádzkovateľovi sa príslušnej osobe zakáže vstup do celého areálu zimného štadióna a v prípade podozrenia z naplnenia skutkovej podstaty trestného činu bude podané trestné oznámenie.

Napíšte komentár