04. 05. 2024 Florián 25°C Skoro jasno

Pom Pomove rozprávky

03.01.2023 Autor: Externý prispievateľ, Foto:
Termín: 26.01.2023 Mesto:Veľký Krtíš Zdroj:stránka organizátora
20191125 0278

Zdroj: djgt.sk

POM POMOVE ROZPRÁVKY sú kultovým dielom maďarského autora Istvána Csukása. Sú známe originálnou fantáziou, láskavým humorom, podporou priateľstva a nezdolným optimizmom, že všetko v živote sa dá napraviť, len treba nájsť spôsob ako. Obyčajné dievčatko Babuľa spozná neobyčajné veci vďaka kamarátovi Pom Pomovi, ktorý ju cestou do školy prenesie do farebného sveta.
Dramatizácia režiséra Petra Palika spája viaceré rozprávky do jedného pútavého dobrodružného príbehu. Niektoré z postáv spoznajú deti v okúzľujúcej bábkovej podobe a celý vizuál rozprávky je vďaka výtvarníčkam Nadi Salbotovej a Martine Fintorovej veľmi pôsobivý. Zážitok dopĺňajú piesne hudobníkov Martina Geišberga a Daniela Špinera.

Rozprávka je určená pre deti vo veku od 4 rokov, ktoré budú vtiahnuté do imaginatívneho sveta fantázie a zažijú autentický divadelný zážitok plný hravosti. Horná veková hranica je neobmedzená.
Dĺžka predstavenia: 60 minút bez prestávky

Vstupné (jednotné) 4 Eurá.

Vstupenky si môžete kúpiť v kancelárii MsKS počas pracovných dní od 08:00 do 15:00 hod. alebo online na www.msks.velky-krtis.sk. 

Rezervácie na tel. č.: 047/4831376
Rezervácia vstupeniek trvá 14 dní, po uplynutí tejto doby sa vstupenky automaticky vrátia do predaja.Všetky rezervované vstupenky (bez ohľadu dňa rezervácie) sa automaticky vrátia do predaja 7 dní pred podujatím. V tomto čase už vstupenky nie je možné zarezervovať.

Napíšte komentár