19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Výstava plná kociek LEGO®

13.12.2022 Autor: Laura , Foto: avion.sk
Miesto:Avion Shopping Park Bratislava Termín: 24.03.2023 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
Snimka obrazovky 2022 12 13 220906

Zdroj: avion.sk

LEGO® fanúšikovia všetkých vekových kategórií sú pozvaní do BRICKLANDIE - do krajiny z kociek LEGO® na jedinečnú výstavu plnú scenérií z reálneho i rozprávkového sveta.

Na čo sa môžete tešiť?
Dominantou LEGO® výstavy je 15 metrov dlhý stôl, kde sa nachádza nádherná zimná krajinka s dokonalou Vianočnou atmosférou a všetkým, čo k tomu patrí. Dedinka so Santom, sobmi, elfami nakladajúcimi darčeky na vláčik a sane, a množstvo ďalších figúrok dotvárajúcich krásnu scenériu. 


Unikátom tejto výstavy je aj najväčší Betlehem z LEGO® kociek na Slovensku, dlhý 4 metre, s Jeruzalemským chrámom a Herodesovým palácom, ktoré boli postavené podľa modelu z Izraelského múzea. 

Na výstave nesmie chýbať lunapark, s kolotočmi a vláčikmi a ďalších 20 tématických vitrín ako Minecraft®, NINJAGO®, stredovek, western, Star Wars™, Friends, Atlantis, Polárnici, Autá, Piráti, NASA a iné. 

Čo prináša herná zóna?
V hernej zóne sú tisíce kociek pripravené na premenu na čokoľvek. Môžete sa hrať v LEGO® DUPLO® bazéne s viac ako 100 kg kociek, písať LEGO® kockami na graffiti stenu, skladať mozaiky, stavať veľké stavby zo stoviek FUN BLOKOV alebo sa voľne kreatívne vyblázniť.

 Vchod na výstavu nájdete v Gastro pasáži vedľa Burger King. 

Napíšte komentár