27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Otvorenie Karloveského adventu 2022

21.11.2022 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 27.11.2022 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
karlov

Zdroj: FB Kamel klub - Karloveské centrum kultúry

Pozývame vás na otvorenie novej tradície! Príďte spoločne so speváckym zborom Magnificat otvoriť karloveský advent. Spoločne sa započúvame do vianočných chorálov a zaspievame si známe slovenské a zahraničné koledy. Moderuje Jakub Ružička. Drobné vianočné občerstvenie grátis.

Program:

  • 17.00 hod. Pribišova-Rozsvietenie a rozospievanie adventného venca, 20 min.
  • 19.00 hod. Nám. sv. Františka-Rozsvietenie a rozospievanie adventného venca, 20 min.

Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Karlova Ves si Vás dovoľuje upozorniť, že zo spoločenských, kultúrnych a športových akcií organizovaných mestskou časťou sú vyhotovované zvukové a obrazové záznamy a fotografie, ktoré budú použité na spravodajské a propagačné účely o aktivitách mestskej časti.
Účasťou na týchto podujatiach udeľuje fyzická osoba súhlas s vyhotovovaním fotografií a iného audiovizuálneho materiálu a s jeho zverejnením na adrese webového sídla, na adrese oficiálnych stránok sociálnych sietí mestskej časti Bratislava-Karlova Ves a Kamel Klub a v periodiku Karloveské Noviny, výlučne za účelom prezentácie alebo poskytnutia informácií o podujatiach v súlade s § 12 ods. 3 zákona č.40/1964 Zb. Občianskeho zákonníka v znení neskorších predpisov.

Napíšte komentár