19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Halloweenska show Krampusov

14.10.2022 Autor: Claudinka
Termín: 22.10.2022 Mesto:Sereď Zdroj:stránka organizátora

pochod krampus 22.10.22 sered

Zrušenie halloweenskeho pochodu Krampusov vyvolal v meste búrlivú diskusiu. Na rôznych portáloch a sociálnych sieťach bola väčšina ľudí proti zrušeniu a občania chceli slobodný výber a možnosť sa rozhodnúť, či na pochod ísť alebo nie.

Petícia proti zrušeniu mala úspech

Petíciu proti zrušeniu pochodu Krampusov v Seredi podpísalo takmer 1 000 ľudí a ukázala sa sila demokracie. Pochod Krampusov sa nakoniec v našom meste uskutoční. Bude v pôvodnom termíne, teda 22. októbra 2022, začne o 21.00 hod. na Námestí slobody a skončí pred divadelnou sálou Domu kultúry v Seredi.

Pochod sa bude 22. októbra so začiatkom o 21:00 hodine na Námestí slobody, odkiaľ sa postupne všetci presunú pred Dom kultúry. Ďalej bude nasledovať premietanie filmu Šintavská Bosorka so začiatkom o 22:00 hodine. Vstupné na film je 5 eur.

Kto sú lovci duchov
 
Komunita vznikla v roku 2018 a ich  úlohou je pomáhať ľuďom, ktorí to potrebujú a zároveň definovanie odpovede na otázku života po živote. Navštevujú miesta, na ktorých zub času zanechal svoje stopy a život už dávno vyhasol. Tieto miesta sú často plné javov a aktivít, ktoré dokážu zaznamenať prostredníctvom techniky. Všetky tieto miesta sú zdokumentované v mysterióznom seriáli "NEVIDITEĽNÍ"
 
Film o Šintavskej Bosorke
 

Projekt vznikol z dielne lovcov duchov Lukeho a Dafa, ktorí navštívili Seredský kaštiel, kde čelili nástrahám duchov Anny Rosiny Listhiusovej a jej poddaných.

Trasa pochodu
trasa campus sered23

Zdroj: FB Seredské novinky

Zdroje: seredcity.sk, seredskenovinky.sk, seredonline.sk

Napíšte komentár