29. 04. 2024 Lea 24°C Jasno

Pixxla - Samoobslužná Kontajnerová Sauna

Autor: Lukáš Kubica, Foto: Pixxla
Adresa:Vajnorské jazerá Telefón:+421950494421 E-mail:info@pixxla.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Samoobslužná kontajnerová sauna je exteriérová saunička na brehu Vajnorských jazier. Saunu Vám vyhrejeme na príjemných 70-80°C, aby detičkám nebolo príliš horúcu a vytvorili si tak pozitívny vzťah k tomuto zdravému životnému štýlu.
Ďalšou výhodou je, že si môžete so sebou zobrať aj psíka.
Deti si prídu na svoje, keďže je v saune piecka na drevo, do ktorej môžu nakladať drevo alebo polievať kamene. Sauna má vďaka tomuto autentický charakter.
Okrem toho je saunovanie vhodnou prevenciou pred prechladnutím a nádchou. Často sa odporúča aj astmatikom alebo alergikom.
Rodiny s deťmi si môžu uplatniť zľavový kód "RODINA20" pre 20% zľavu.

Našim cieľom je k saunovaniu priviesť čo najviac mladých ľudí, aby spoznali benefity saunovania a možno dokonca našli útočisko od rušného sveta vôkol nás. 

V našej saune na Vajnorských jazerách je na výber z dvoch typov rezervácií. 
1. Full-Service - zahŕňa vykúrenie sauny na optimálnu teplotu, uteráky a plachty. (Vstup na 2,5 hodiny). Cena služby 59€ pre rodinnou zľavou

2. Self-Sevice - zákazník si saunu musí vykúriť sám (1 hodina), zároveň si musí prieniesť vlastné uteráky alebo plachtu. (Vstup na 4 hodiny).  Cena služby 39€ pred rodinnou zľavou. 

Ceny sa vzťahujú na celú saunu, ktorá bude v tej dobe iba pre Vás, maximálny počet saunujúcich je pritom obmedzený na 6 osôb. 

Po vytvorení rezervácie Vám na email príde potvrdzujúca správa so všetkými inštrukciami. 

V prestávkach medzi saunovaním sa dá príjemne oddychovať na pergole pred saunou, ktorá je navyše v zimných mesiacoch vybavená petrolejovým ohrievačom. 

Vstup do vody je komfortný avšak celkom prudký, treba si preto dávať pozor. 

Svojou troškou prispievame k tomu aby boli Slováci profilovaní ako ľudia ktorí vyznávajú zdravý životný štýl, čím sa výrazne odkláňame od krčmových kultúr a to nás teší najviac.  

Napíšte komentár