19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Jesenná slávnosť na zámku Schloss Hof

08.09.2022 Autor: Simona
Termín: 09.10.2022 a ďalšie Mesto:Schloss Hof (AT) Zdroj:stránka organizátora
herbstf 583

Zdroj: schlosshof.at

Jesenné zámocké záhrady prinášajú nádhernú paletu farieb a spolu s nimi aj rozmanitú programovú ponuku. Nechajte sa očariť skvelými výstavami, vystúpeniami umelcov  a remeselníkov. Zabavte sa na tradičnej vidieckej slávnosti a doprajte si detskú radosť na zámockej lúke pri púšťaní šarkanov. 

Oslava jesene

Jesenná slávnosť: 8.-9. október
V záplave jesenných farieb  zámocké záhrady a ich umelecké súsošia vytvárajú nádhernú kulisu, ktorá je sama o sebe oslavou toho najpestrejšieho ročného obdobia. V zlatistých farbách jesene sa budú vynímať umelecky vyrezávané tekvice od skutočných majstrov v odbore. Tešiť sa môžete aj na pestrý jesenný trh s tematicky vyberaným sortimentom a lahodnými pochúťkami zo sezónnych plodín. Na statku sa do programu zapoja aj zvierací obyvatelia zámockého areálu. Prechádzka s alpakami, jazdenie na poníkoch či jazdy na koči nebudú chýbať. Vychutnajte si krásu jesenných podujatí v rozľahlom vidieckom areáli veľkolepého zámockého komplexu Schloss Hof.

Miesto: Zámok Schloss Hof, 2294 Schloßhof 1 / Zámok Niederweiden, 2292 Niederweiden 1
Termíny podujatí:
Jesenná slávnosť: 8.-9. október

Vstupenka do zámku Schloss Hof vrátane zámku Niederweiden: dospelí 19,- €  | deti (6–18 rokov) 11,- € | rodiny (2 dospelí + max. 3 deti) 49,- €
Ročná vstupenka: dospelí 40,-€  | deti 23,-€
Prehliadka: dospelí 4,-€ |deti 2,-

 

Napíšte komentár