19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Príďte sa zahrať Pokémonov

12.08.2022 Autor: Laura , Foto: ihrysko.sk
Termín: 03.09.2022 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
Snimka obrazovky 2022 08 12 083902

Zdroj: ihrysko.sk

Chystáme tri pohodové a príjemné podujatia na Trenčianskej 47, Bratislava - vhodné pre nových nadšencov pokémonských kartičiek, pre zberateľov, pre ostrieľanejších hráčov, ale aj pre tých, ktorí sa chcú hru iba naučiť.

Prvé z podujatí bude v sobotu 13.8. kedykoľvek medzi 9.30 a 17.00.
Je naozaj univerzálne, pre každého. Väčšina programu bude priebežná, príďte kedy vám to vyhovuje.

Pre deti aj veľkáčov, ktorí chcú vymieňať a obdivovať kartičky - vytvoríme bezpečné prostredie, v ktorom postrážime férové výmeny a prípadne naučíme kde vyhľadávať hodnoty kartičiek.

Pre nováčikov, ktorí sa chcú naučiť hrať Pokémonov - po celý čas budú k dispozícii ihryskáči, ktorí vás radi posprevádzajú prvými krokmi a ukážu, ako ďalej.

Pre rodičov, ktorí nevedia kam z konopí - sami to dobre poznáme, keď Pokémonov objavili naše deti; radi sa s vami porozprávame čo s tým a ako to prežiť v zdraví a dokonca využiť na dobré veci.

Pre začiatočníkov s chuťou zahrať sa - počas celého dňa bude prebiehať možosť hrania s predkonštruovanými balíčkami (bude možné kúpiť ich za špeciálnu cenu na mieste v ihrysku), zároveň s odmenou pre hráčov za odohrané (nielen víťazné) hry.

Druhé z podujatí bude v sobotu 27. augusta od 9.30 do 14.00
Novú edíciu Pokémonov: Sword & Shield: Lost Origin budete môcť o dva týždne skôr, než sa zjaví na pultoch obchodov! Podujatie je vhodné aj pre nováčikov, je však dôležité poznať aspoň základy hry (tie vás radi naučíme každý utorok a stredu v našej herni).

Tretie z podujatí bude v sobotu 3. septembra od 15.30 do 19.00
Ide o rovnaké podujatie ako predošlé, akurát o týždeň neskôr a poobede :) Áno, ak ste naozaj veľkí fanúšikovia, ste vítaní na všetkých troch podujatiach.

Napíšte komentár