25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Jesenná burza v Hojdane

11.07.2022 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 24.09.2022 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
burza

Zdroj: FB Hojdana

Na jeseň v sobotu 24. septembra záhrada Hojdany ožije detskými vecičkami - oblečkom, topánočkami, hračkami... proste všetkým, čo by ste mohli na burze detských vecičiek predať alebo nakúpiť od iných maminiek.  Burzy sú však silne viazané na počasie...

PRE PREDÁVAJÚCICH:

- netreba sa vopred registrovať. V nedeľu prídete, pri bráne službe uhradíte poplatok, nájdete si miesto na predávanie, rozložíte sa a predávate. Ceny odporúčame nízke, symbolické, vtedy predáte určite... Na jarnej burze sa predáva tovar jarný a letný.

Dôležité upozornenie: neposkytujeme žiadne stoly, stoličky ani koberce ako v minulosti. Je nutné aby ste si doniesli vlastné podložky pod tovar !!!

Ak predávate použité detské oblečenie, hračky, knižky, športové potreby, ste práve tí, pre ktorých naše burzy už viac ako 15 rokov robíme. Vstup pre vás predávajúcich je 5 €. Ak prídete do Hojdany predávať svoje hand made výrobky alebo nový tovar, vstupné pre Vás je 10 €. Prosíme nahláste toto pri vstupe, budete mať inak označené lístky.

- máme pre vás cca 60 burzovných miest (1 burzovné miesto = 1 vstupenka = cca 2 metre predajného miesta) . Prineste si igelit alebo nepremokavú podložku, pretože zem môže byť vlhká a starú deku, príp. sušiak na bielizeň alebo niečo, kde si rozložíte svoj tovar. Poplatok je 5 Eur za predajné miesto. Pretože predávajúcich je veľa, tak aby sme sa pomestili, jedno vami vytvorené burzovné miesto = cca 2 metre na šírku!

(Ďakujeme za porozumenie a vzájomnú toleranciu. Vďaka tomu sme sa vždy doteraz pomestili.)
Ešte prosba: ak ste sa rozhodli na konci burzy svoj nepredaný tovar nechať v časti Darujem, prosíme nezbavujte sa na tomto mieste starého, nemoderného, poškodeného a nečistého oblečenia! Takéto odevy naozaj nemôžeme ďalej darovať charite...
VSTUP PRE PREDÁVAJÚCICH JE Z VEĽKEJ BRÁNY ZBOKU = priamo do záhrady. Brána sa nachádza vedľa trafostanice, otvárame ju o 9.45 hod.

PRE KUPUJÚCICH:
- privítame vás pri vstupe do MC Hojdana - "malá brána." Otvárame ju o 10.00 hod.
- vstupný poplatok na burzu je pre vás 1 Euro / rodina (otec+mama+deti)
- miesto DARUJEM je naľavo od brány pre kupujúcich = pri záhradnej búdke

PRE VŠETKÝCH:
Nevieme, aké bude počasie. (Zbytočne nám počas celého týždňa pred burzou telefonujete, či bude burza...) Konečné rozhodnutie, či burza bude alebo nie, sa môžete dozvedieť na našom FB a Insta večer pred burzou.

PRE VŠETKÝCH VEĽKÁ PROSBA: neparkujte na trávnikoch a neblokujte jednosmerku nevhodným zaparkovaním! Skúste si to zariadiť tak, aby ste po vyložení tovaru odparkovali napr. pri Štrkoveckom jazere. Povieme to na rovinu - máme prajných susedov, ostrozrakých, ktorí v šťastí, že sa čosi deje, pozorne všetko sledujú a spravodlivo ihneď konajú: volajú strážcov poriadku (s papučami).
V areáli máme vysadené stromčeky. Prosíme vás a vaše deti, aby ste nám ich nepošliapali a nezničili.

Napíšte komentár