19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Dog Day

08.07.2022 Autor: Claudinka
Termín: 09.07.2022 Mesto:Senica Čas:15.00 hod. Zdroj:stránka organizátora
dog day senica22

Zdroj: FB Mesto Senica

Mesto Senica a senický útulok Cerberus n.o. pozývajú všetkých psíčkarov na charitatívno-kultúrno-kynologické podujatie s názvom DOG DAY s množstvom súťaží, krásnych cien, bohatou tombolou a sprievodným programom.

Zatancujeme si so Saškou Slobodovou a jej border kóliou, Seničanka Petra Henčelová nám predstaví plemeno Samojed, nebudú chýbať cenné rady veterinára Zdenka Macenauera. Porozprávame sa s trojnásobným MAJSTROM SVETA v športovej kynológii Jožkom Adamuščinom. Absolvujeme základný výcvik s Mirom Caboňom, ktorý predstaví psíkov senického útulku Cerberus n.o.. Frederika Péčiová porozpráva o činnosti v útulku, pomôže s adopciou opusteného či strateného psíka. Nebude chýbať osveta s riaditeľkou Záhorského osvetového strediska Ľubicou Krištofovou, ktorá okrem iného deťom vysvetlí ako sa k psíkom majú správať, kam môžu volať, keď im niekto ubližuje.

Mestská polícia Senica nás upozorní na dodržiavanie povinností vyplývajúcich zo Všeobecno-záväzného nariadenia Mesta Senica č. 50, ktoré upravuje podmienky vodenia psov na území mesta Senica, ale aj na znečisťovanie verejných priestranstiev exkrementami.

Výťažkom z tomboly a predajom magnetiek podporíme činnosť senického útulku Cerberus n.o.

Napíšte komentár