26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Kúpalisko Višňové

Autor: MS, Foto: Facebook / Spravodaj obce
Adresa: Višňové Telefón: - E-mail:urad@visnove.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Kúpalisko Višňové je situované na okraji obce Višňové. Patrí medzi menšie kúpaliská v regióne. Vymyká sa bežným štandardom kúpaliska, pretože nemá plavčíka ani zdravotnú službu. Jeho prednosťami sú tiché prostredie, poloha v prírode, malé detské ihrisko a pieskové volejbalové ihrisko. Využívanie areálu, ktorý spravuje obec, je bezplatné. 

Voda kúpaliska Višňové je charakteristická tým, že sa napúšťa priamo z prameňa a nie je chlórovaná. Voda je po napustení ľadová, ale kryštálovo čistá.  

Mapa: N 49° 9′ 44″ E 18° 46′ 34″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Zuzana 28.02.2023, 15:49

    Určite by som tomuto kúpalisku nedala 4 hviezdy.A ani jednu by som nedala.A prečo?Není som fajnová,ale ....Není sa kde prezliecť.Akoze v šatni žiadna lavička,kde si odložiť veci počas prezliekanie,nad hlavami máte hniezdo vtákov,takže podlaha je od......na záchode žiaden toalet.papier.mokra zem,nikto ju neutiera,všade samé pavuciny,chrobáky.Proste hnus.Bazen... .obite steny,klzká zelená podlaha,....Už sme videli,ako po záverečnej si tam dotyčný kúpal psa.Jedine plus je zelený upravený trávnik, stromy (super veľa tiena)preliezky pre deti a bufet.A to je všetko.Ta jedna hviezdička pre tu zeleň

  • Jana 06.01.2023, 22:38

    Voda z prameňa sa dá aj nabrať do fliaš na pitie. Miesto je hneď vedľa kupaliska

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár