26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Mimoni 2: Zloduch prichádza

22.06.2022 Autor: MS
Termín: 01.11.2022 a ďalšie Mesto:Celý SR Zdroj:stránka organizátora
Mimoni2 A3

Zdroj: cinemart.sk

Mimoni 2: Zloduch prichádza je najnovší film zo svetovo najúspešnejšej animovanej filmovej série o Mimoňoch. Milované žlté postavičky zaplavia slovenské kiná už 30. júna.

Každý pozná Grua ako hlavného majstra zločinu. Teraz sa však vraciame do 70. rokov kedy sa stretávame so zakomplexovaným 12-ročným chlapcom, ktorý o tejto kariére sníva zatiaľ len vo svojej izbe. Šťastnou náhodou jedného pekného dňa narazí na štvoricu Mimoňov (starí známi Kevin, Stuart, Bob a nováčik Otto - Mimoň so zubným strojčekom a akútnou potrebou objatia ). Hoci je to ťažko uveriteľné, rýchlo s nimi nájde spoločnú reč a s ich pomocou postaví svoj prvý zloduchovský brloh, skonštruuje prvú zbraň a naplánuje prvú tajnú misiu.

Cieľom tejto akcie je stať sa členom Besnej šestky, absolútnej elity medzi zloduchmi. Jej členovia sú pre Grua dokonalými ikonami a vzormi. V momente keď ich opustí súčasný vodca, legendárny majster bojových umení Willy Kanón, Gru vycíti šancu zaplniť uvoľnené miesto. Pohovor o členstvo v Besnej šestke však vôbec nedopadne dobre a namiesto toho, aby sa Gru stal ich členom, získa päť nebezpečných nepriateľov na celý život. Kevin, Stuart a Bob robia možné aj nemožné, aby si svojho "mini-bossa" udržali. Putujú púšťou, letia lietadlom a svojrázna majsterka Chow ich dokonca zasvätí do tajov kung fu.

Keď sa Gru zoznámi so svojím najobľúbenejším zloduchom, Willym Kanónom, pochopí, že vernosť  a priateľstvo dodáva zloduchom silu, a že spolu s Mimoňmi môže vytvoriť ten najzlodušskejší tím.

Trailer:

Napíšte komentár