19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Deň otvorených dverí Trnavskej župy

16.06.2022 Autor: Claudinka
Miesto:Starohájska 10, Trnava Termín: 25.06.2022 Mesto:Trnava Čas:9.00 - 13.00 hod. Zdroj:stránka organizátora
DOD TT zupa22

Zdroj: FB Trnavský samosprávny kraj

Poslednú júnovú sobotu sa otvoria dvere župného úradu. Od 9:00 do 13:00 sa môžete tešiť na zaujímavú prehliadku úradu, tvorivé dielne, prezentáciu jednotlivých odborov, ukážku zasadnutia krajského zastupiteľstva, či chutné občerstvenie.

Pripravené budú tvorivé dielne, detské tetovanie a aj župný maskot, ktorý sa s vami rád odfotí. Tešiť sa môžete na výstavu zaujímavých modelov z kociek Lega, ktoré si dokonca môžete sami poskladať. Pre najmenších bude aj extra hrací kútik s Lego Duplom.

Pripravená bude pre vás aj prezentácia stredných škôl a dozviete sa viac aj o župnej Nadácii DAR aj organizácii Trnavský kraj zážitkovKraj zážitkov odprezentuje svoju ponuku výletov hneď pri vstupe do budovy župného úradu na Starohájskej v Trnave, a to už túto sobotu. Prezradia vám viac informácií o aktivitách počas letnej sezóny - výletných vlakoch, cyklobusoch, prehliadkach či koncertoch. Pripravená je aj CHILL-OUT zóna s tulivakmi a lehátkami, v ktorej si budete môcť oddýchnuť, napríklad po chutnom občerstvení.

Už v sobotu 25. júna 2022 na Starohájskej 10 v Trnave!

Napíšte komentár