19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Hviezdy deťom 2022

09.06.2022 Autor: Simona
Termín: 19.06.2022 Mesto:Trenčín Zdroj:stránka organizátora
FB cover HD 2019 2

Zdroj: astrencin.sk

Najväčšie charitatívne podujatie svojho druhu na Slovensku „Hviezdy deťom“ sa vracia v pôvodnej podobe. Štrnásty ročník sa uskutoční 19. júna. V posledných rokoch nás privítal areál trenčianskeho Hoss Sport Center a inak tomu nebude ani tentoraz. Začiatok tradičného podujatia je naplánovaný na 12.00 h.

Ani tentoraz to nepôjde bez osobností našej športovej scény. Podujatie podporia Marián Hossa, Marián Gáborík, Richard Lintner, Marcel Hossa, Tomáš Tatar, Adam Sýkora, Šimon Latkóczy, Martin Chromiak, Martin Škrtel, Erik Jendrišek, Ján Volko, ale aj tanečníčka Dominika Rošková alebo speváčka Barbora Piešová. Chýbať nebude ani fortunaligový tím AS Trenčín. Je možné, že to bude posledná možnosť, kde stretnete najväčšiu mladú osobnosť našej futbalovej ligy Jakuba Kadáka.

„Opäť nás čaká v plnej forme obľúbený festival športov, kde si návštevníci môžu vyskúšať hokej, florbal, hádzanú, bedminton, basketbal, sledge hokej a bocciu. Pripravené budú atrakcie pre najmenších, ale aj tých odrastenejších, autogramiáda, futbaloví freestylisti, tanečné vystúpenia pre deti, hudobné vystúpenie Lukáša Adamca a množstvo sprievodných aktivít,“ povedala manažérka podujatia Petra Drábová.

Napíšte komentár