19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Zabav sa so Športuj Slovensko na Štrbskom Plese

17.05.2022 Autor: MS, PR správa
Termín: 21.05.2022 Mesto:Štrbské Pleso Zdroj:stránka organizátora
SOSV 1200x628 Sportuj2022 Strbske FB

Zdroj: sportujslovensko.sk

Všetci milovníci športu, pohybu a zábavy, vidíme sa 21. mája na Štrbskom Plese. Vyskúšate si rôzne športy, zabavíte sa, zasúťažíte si o skvelé ceny a stretnete naše športové hviezdy. A to všetko úplne zadarmo!

Zaregistrujte ZDARMA svoje dieťa do súťažných disciplín v behu alebo na bicykli. Na víťazov čakajú hodnotné ceny a každý malý športovec dostane medailu a tričko Športuj Slovensko. Rovnako budú zaradení aj do súťaže o bicykel. BILLA stánok so zábavnými aktivitami bude navyše kľúčom k získaniu kvalitného outdoorového reproduktora, ktorý venuje generálny partner Športuj Slovensko, spoločnosť BILLA. Atrakciou bude aj lezecká stena či sánky v letnej verzii.

Stretnite sa so športovými hviezdami

Túžite stretnúť Nasťu Kuzminovú, Jakuba Grigara, Mateja Beňuša, Petra Mlynára či Tomiho Kida? Títo športovci sa na váš tešia na Štrbskom Plese. Naše hviezdy sa s vami radi odfotia, rozdajú autogramy a ktovie, možno vám prezradia aj tajomstvo svojho úspechu.„Uvedomujeme si, že po pandemickom období je potrebné vrátiť šport do hry na všetkých úrovniach. V rámci Športuj Slovensko sa snažíme motivovať k športu celé rodiny. Chceme utužiť vzťah rodín s deťmi k športu, aby sa stal súčasťou ich života. Práve v rodinách získavajú deti základné návyky pre pohybovú a telesnú kultúru. Aj ďalšie naše projekty pre širokú verejnosť chcú predovšetkým poukazovať na dôležitosť športu a pohybových aktivít pre celú spoločnosť,"povedal prezident SOŠV Anton Siekel.

Sportuj Slovensko 2

Zdroj: sportujslovensko.sk

PROGRAM

  • 8:00 Registrácia a prevzatie športových balíčkov
  • 9:00 Otvorenie Megaihriska Športuj Slovensko
  • 9:30 Slávnostné otvorenie
  • 10:00 Beh olympijského dňa
  • 11:15 Vyhlásenie výsledkov - Beh olympijského dňa
  • 11:40 Bicykel olympijského dňa
  • 13:00 Vyhlásenie výsledkov - Bicykel olympijského dňa
  • 13:30 Autogramiáda olympionikov
  • 14:00 Cheerleading
  • 15:30 Ukončenie podujatia
Sportuj Slovensko 6

Zdroj: sportujslovensko.sk

Podpora od obľúbeného reťazca

Generálnym partnerom Športuj Slovensko je spoločnosť BILLA, ktorá sa snaží prostredníctvom rôznych projektov viesť Slovensko k zdravému životnému štýlu. „So SOŠV spolupracujeme už niekoľko rokov. Projekt Športuj Slovensko, ktorého sme hrdým generálnym partnerom, úplne vystihuje náš spoločný záujem motivovať ľudí k aktívnemu spôsobu života. Ruka v ruke s pohybom prichádza aj zdravá strava, preto je pre nás ideálnou kombináciou prepájať kvalitné potraviny s aktívnym životným štýlom. Športové aktivity spojené so zábavou, navyše v čase strávenom s rodinou, sú cenným vkladom pre deti a ich zdravšiu budúcnosť,“ vysvetľuje Albena Georgieva, COO spoločnosti BILLA.

Bližšie informácie sú k dispozícii na www.sportujslovensko.sk.

Napíšte komentár