28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Starostlivosť o zdravie dieťaťa

Autor: Laura , Foto: yes.organic, PR správa
1300x600

Zdroj: yes.organic

Každý rodič vie, že starostlivosť o zdravie dieťaťa môže byť ťažký oriešok. Počas toho, ako deti rastú, je potrebné dbať na to, aby prijímali dostatočné množstvo vitamínov a minerálov, na zabezpečenie si silného zdravia. Kým sa dieťa zdržiava v domácom prostredí, výskyt chorôb je minimálny. Imunitné problémy nastávajú, keď dieťa nastúpi do predškolského či školského zariadenia. Ak má vaše dieťa oslabenú imunitu, v kolektíve je naozaj jednoduché ochorieť. 

Ako ale posilniť imnunitu detí?

Väčšina detí prijíma potrebné množstvo výživných látok z vyváženej stravy. Povedzme si ale na rovinu – ľahšie sa o tom hovorí, ako sa to robí. Deti dokážu byť s ohľadom na stravu veľmi prieberčivé, a vyberajú si potraviny, ktoré nemajú dostatočné množstvo vitamínov, a nemusia byť pre dieťa úplne najlepšie. Ak preferujú viac sladkostí a maškŕt a odmietajú jesť ovocie a zeleninu, nájdite pre nich vhodnú náhradu. Odporúčame siahnuť po farebných a rozmanitých výživových doplnkoch, ktoré nedávno na trh uviedla slovenská značka yes.organic.

Reč je o výživovom doplnku určenom pre deti - Gumáci. Produkt Gumáci predstavuje unikátnu multi vitamínovú zmes, ktorá sa stará o všestranný vývin zdravia detí. Na tejto novinke sa podieľal tím expertov na detské nutričné poradenstvo, pediatrov a biochemikov.  

Doplnok výživy obsahuje široké spektrum vitamínov a látok potrebných pre starostlivosť a regeneráciu detského organizmu. Nesmie chýbať vitamín C a D3, zinok či kyselina listová. Tieto látky pomáhajú k pevným a pružným kostiam, zdravým zubom a silnému imunitnému systému. Gumáci sa pre mnohé deti stali obľúbenou “sladkosťou”. Obľubu pripisujeme vzhľadu detského multivitamínu, ktorý predstavujú farebné želatínové medvedíky bez umelých konzervantov a farbív. Pravidelným užívaním prináša deťom vitálnosť, potláča nadmernú únavu a pomáha k optimálnej srdcovej činnosti. 
 

Ako podporiť deti v boji proti vírusom a infekciám?

Aj na to má slovenská značka yes.organic odpoveď. Je ním výživový doplnok kravské kolostrum, ktoré má vďaka svojmu jedinečnému zloženiu mimoriadne blahodarné účinky na organizmus. Táto látka obsahuje vysoké množstvo imunoglobulínov – protilátok, ktoré sú prirodzenou súčasťou imunitného systému, podporuje imunitný systém, zdravé zažívanie, regeneráciu organizmu či potláča prejavy zápalov. Kolostrum tiež pomáha znižovať precitlivenosť organizmu voči alergénom a pomáha potláčať expresiu IgE protilátok, čím môže pôsobiť preventívne voči alergickým reakciám. Pre maximálnu podporu imunitného systému je navyše obohatené o vitamín D3. 

Ak hľadáte maximum pre zdravie vás a vašich detí, ste na správnom mieste. Slovenská značka Yes.organic napreduje a stále vytvára nové 100% prírodné produkty pre vás a pre vaše ratolesti. 

650x300 last

Zdroj: yes.organic

 

Napíšte komentár