25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Smradi

21.04.2022 Autor: MS
Termín: 22.05.2022 a ďalšie Mesto:SR Zdroj:stránka organizátora

Smradi plagat 1200x1719 1

Úspešná knižná séria pre deti Smradi prichádza konečne do kín!

V snahe byť dobrý nikto nikdy nezlyhal tak tvrdo ako Smradi. V novej akčnej komédii od DreamWorks Animation, ktorá vychádza z najpredávanejšej knižnej série The New York Times, sa zločinecká skupina zvieracích vyhnancov chystá vyskúšať svoj najnáročnejší podvod – stať sa vzornými občanmi. V kinách od 28. apríla.

Máloktorí hrdinovia majú takú zlú povesť ako Vlk, Had, Tarantula, Piraňa a Žralok. Títo vyvrheli sa tak dlho hľadali, až sa našli a dali dokopy. Spáchať dokonalý zločin je pre nich rovnako prirodzené, ako si v nedeľu popoludní vyraziť na zmrzlinu.

Nie je lepšie byť dobrým? Mozgom tejto partičky je Vlk, Had má na starosti otváranie trezorov, Tarantula je skúsená hackerka, Žralok sa vie skvele maskovať a Piraňa je bitkárka, ktorá svojich kamošov ochráni päsťami v každej situácii. Počas rokov strávených lúpežami rôzneho druhu získali dojem, že sú nedotknuteľní a nepolapiteľní. Lenže aj pre nich bude nakoniec platiť, že tak dlho sa do sejfu chodí pre diamanty, až sa zámok zacvakne. Konkrétne zámok na policajnej cele. Aj v tejto nepríjemnej situácii má však pätica podfukárov šťastie v nešťastí. Do života im vstúpi profesor Marmeláda (morča a predovšetkým dobrák telom i dušou), ktorý má ambiciózny plán - prevychovať ich na poctivých občanov. Všetci členovia gangu súhlasia, pretože je to vstupenka na slobodu. Ich plán počíta s tým, že na oko budú sekať latinu a poslúchať, ale pri prvej príležitosti sa vyparia. Lenže už prvých pár dobrých skutkov vedie k nečakanému zisteniu, že byť dobrý je vlastne fajn. Čo si s tým počať? A ako sa majú zachovať, keď uvoľnený trón pre najväčšieho záporáka zaberie niekto iný?

 Ukážka:

Napíšte komentár