26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Vydavateľstvo Orbis In vyhlasuje ďalší ročník prestížnej ankety Mama Roka

Autor: MS, Foto: mamaaja.sk, V spolupráci

sdetmi2.com

Rok tigra je rokom plným rôznorodých vášní v ľudských vzťahoch a životoch. Každý deň je novým začiatkom a skúškou trpezlivosti, sebaovládania a odhodlania. Je medzi nami toľko mám a otcov, ktorí menia každý deň na znesiteľnejší pre ich rodinu a okolie. 

3.ročník ankety MAMA ROKA 2022 práve začína. Vďaka tomuto projektu sme spoznali mamy a otcov, ktorí si zaslúžia pozornosť a sú inšpiráciou a povzbudením pre všetkých.  

Ak máte vo svojom okolí takú mamu alebo ocka, neváhajte a pošlite ich príbehy. Prihláste seba alebo svoj tip na https://mamaroka.mamaaja.sk/ cez prihlasovací formulár v termíne od 1.4.2022 – 31.5.2022 do týchto kategórií:
MAMA bojovníčka – silná a odhodlaná mama, ktorá zabojovala so svojím osudom a našla riešenie v ťažkej životnej situácii. Mama, ktorá je inšpiráciou vďaka svojej snahe zlepšiť život sebe a svojej rodine.
MAMA podnikateľka – šikovná mama, ktorej príbeh je spojený s úspechom v profesii. Potrebujeme vzory a potrebujeme ženy, ktoré budú pre nás všetky veľkou motiváciou.
MAMA influencerka – mama, ktorá svojím originálnym obsahom a osobným príkladom ovplyvňuje iné ženy cez sociálne siete.
Ocko roka – v špeciálnej kategórii dávame priestor aj mužom, pretože si to zaslúžia. Mnohí ostali s deťmi sami, alebo ich zaskočili nečakané okolnosti, s ktorými si však dokázali poradiť. 

Víťazi jednotlivých kategórií sa môžu tešiť na skvelé ceny. Trofej, ktorú za svoje víťazstvo v ankete MAMA a OCKO ROKA 2022 získajú, bude pre nich krásnou spomienkou a uznaním ich snahy urobiť tento svet krajším. 

 

Napíšte komentár