26. 04. 2024 Jaroslava 13°C Polooblačno

Dovolenka plná hravosti so SOREA bez starostí

Autor: Simona, Foto: sorea.sk, PR správa

Radi by ste strávili príjemný čas s rodinou plný zábavy a oddychu a ešte ste sa nerozhodli kam sa s deťmi vybrať ? Vyskúšajte jeden z hotelov SOREA v najkrajších lokalitách Slovenska ako sú Vysoké Tatry, Nízke Tatry či Spiš a zaručene neoľutujete. Okrem krásnej prírody a špičkových wellness centier na vás čaká bohatá ponuka doplnkových služieb hotelových zariadení, ktoré sa pýšia Certifikátom "Zariadenie priateľské k deťom a rodinám" v rámci projektu "Vstúpte s dieťaťom".

Vysoké Tatry, ich podmanivá príroda a majestátne hory poskytujú dokonalú príležitosť na oddych nie len v jarnom období. Turistiku, cykloturistiku a spoznávanie krásy tejto lokality môžete spojiť s ubytovaním v jednom z hotelov SOREA v  Tatranskej Lomnici, na Štrbskom Plese či v Tatranských Matliaroch.
Wellness hotely SOREA TRIGAN, URÁN a TITRIS ponúkajú priestor pre množstvo zábavy no aj dokonalý relax. Wellness centrá s plaveckými i detskými bazénmi so širokou škálou vodných zábavných i relaxačných atrakcií a saunami disponujú potrebným detským vybavením. Vďaka príjemnej teplote vody a ideálnej hĺbke v bazénoch si čas s rodinou skutočne vychutnajú aj tí najmenší.

foto 1

Zdroj: sorea.sk

Súčasťou hotelov sú aj detské kútiky, kde sa vaše deti môžu tešiť na hračky a spoločenské hry od výmyslu sveta. Počas teplých jarných dní určite oceníte vonkajšie viacúčelové ihriská či nový detský park TITRISLAND pred hotelom SOREA TITRIS so zaujímavými  hernými zostavami, hojdačkami, preliezačkami či zábavnou fotostenou. Pobyt v hoteli SOREA HUTNÍK zase ocenia najmä väčšie deti vďaka priestrannej telocvični, bazénu, migolfovému ihrisku v exteriéri či dvojdráhovému BOWLING centru v priestoroch hotela. Široká škála hotelového vybavenia od detských vaničiek, postieľok, prebaľovacích pultov až po redukcie na toaletu či ohrievače na mlieko vám zaručí,  že vás počas dovolenky v jednom z týchto hotelov skutočne nič neprekvapí. 

detsky kutik

Zdroj: sorea.sk

Ak vás skôr láka prostredie Nízkych Tatier, okolité lesy či návšteva Demänovského krasu, ubytujte sa napríklad v hoteli SOREA SNP, kde môžete navštíviť moderné centrum WELLNESS EUPHORIA so špeciálnou zónou FAMILY WELLNESS, súčasťou ktorej je okrem iného i detská sauna a množstvo detských atrakcií. Pred hotelom si môžete na slnečnej terase oddýchnuť pri novom detskom ihrisku, ktoré je svojim vybavením prispôsobené ako mladším tak aj starším deťom. Obľúbenou lokalitou je aj Liptovský Ján kde sa nachádza hotel SOREA MÁJ či SOREA ĎUMBIER. Všetky hotely SOREA disponujú detskými kútikmi a rodinnými izbami s potrebným vybavením. Program vám spestria rôzne animácie. Deti sa môžu vyblázniť v bazéne s termálnou vodou, v JUMPING centre či spoznávať významné historické pamiatky prostredníctvom unikátnej expozície miniatúr - MINI SLOVENSKO.

Malebný Spiš má bezpochyby tiež čo ponúknuť. Okrem nádhernej prírody, pamiatok  a lesov, ktoré sú preslávené výskytom vzácnej minerálnej vody tu nájdete aj hotel SOREA ĽUBOVŇA. Vďaka svojmu vybaveniu a stavu hodnotených hotelových služieb je rovnako ako ostatné spomínané hotely SOREA ocenený certifikátom "Zariadenie priateľské k deťom a rodinám" . V rámci pobytu je pre vás a vaše deti pripravený viacúčelový športový areál , petang ihrisko či športovo relaxačné centrum s plaveckým bazénom, perličkou s chromoterapiou, saunami, masážami a zábalovými terapiami. Večer s rodinou si môžete spríjemniť opekaním pri ohnisku. 

Veríme že sme vás inšpirovali  a naladili na rodinný oddych, pre ktorý si vyberiete možno práve jeden z hotelov SOREA. Motiváciou vám môžu byť aj skvelé bonusy a zľavy pre klientov tejto hotelovej siete, vďaka ktorým sa počas vašej dovolenky nudiť skutočne nebudete!  Viac informácií nájdete na www.sorea.sk

foto 2

Zdroj: sorea.sk

Hutnik I II 65

Zdroj: sorea.sk

fot 4

Zdroj: sorea.sk

 

Napíšte komentár