24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Jarné prázdniny Krajskej knižnici

01.03.2022 Autor: Krajská knižnica v Žiline, Foto: Krajská knižnica v Žiline
Termín: 11.03.2022 a ďalšie Mesto:Žilina Zdroj:stránka organizátora
jarne prazdniny v kniznici

Zdroj: krajskakniznicazilina.sk

Na pondelok 7. marca o 10:00 chystáme Klub u Knihuľky pre najmenšie deti (od 1-4 rokov), ktoré čaká dramatizované čítanie veršovanej rozprávky Žabiatko od Ľudmily Podjavorinskej.

Rozprávka ako komix - podujatie pre deti vo veku od 7-12 rokov. Všetci máme radi tradičné rozprávky, ale ako to dopadne, keď sa Pampúšik vydá na vandrovku do sveta komiksu? Prezradíme len toľko, že určite nezasýti prešibanú líšku, ale vy sa nasmejete dosýta v utorok 8. marca o 10:30.

Aj cez jarné prázdniny by si mali deti cibriť svoju myseľ, preto v stredu 9. marca o 10:30 ponúkame aj interaktívne podujatie s názvom Tréning pamäti, na ktorom si precvičia mozog hravou a zábavnou formou.

Vo štvrtok 10. marca o 10:30 bude tvorivá dielňa – Ja som malý umelec a vyrobím si krásnu vec, pri ktorých môžu rodičia spolu s deťmi relaxovať a vyrobiť si pohyblivé 3D zvieratká. Cieľom tvorenia je precvičiť jemnú motoriku strihaním, skladaním a lepením papiera.

Roald Dahl a jeho kniha Charlie a továreň na čokoládu vašim deťom „osladí“ deň v knižnici v piatok 11. marca o 10:30. Prídu si na svoje hlavne deti vo veku od 7 do 10 rokov. Čaká ich interaktívne čítanie nielen o neuveriteľných príhodách chudobného chlapca v rozprávkovej továrni plnej sladkých zázrakov, ale aj o dôležitosti rodiny a lásky.

Napíšte komentár