26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Jarné prázdniny: aké seriály fičia u detí?

Autor: MS
deti nuda doma2 sk

Zdroj: lepsia.tv

Neviete si z veľkej ponuky detských relácií vybrať? Z množstva seriálov a filmov to nie je vôbec jednoduché. Nelámte si s tým hlavu, máme pre vás užitočnú pomôcku. Pripravili sme pre vás zoznam najsledovanejších detských relácií za posledné dni. Z nich sa zaručene vyberiete.

Radí: Pavel Górecki Lepšia.TV

Vybrali sme pre vás to najlepšie čo aktuálne beží na televíznych obrazovkách. Všetky tieto seriály môžete vidieť prostredníctvom LepšiaTV. Naša stabilná ponuka s viac ako 116 programami obsahuje až 14 špecializovaných staníc (Jojko, RikTV, Nick Jr., Duck TV, DuckTV plus, Mňau TV, Top Kids, ČT :D, Nickelodeon, Nicktoons, Carton Network, Boomerang, Lala TV, Lepší.TV Kids). Prostredníctvom sledovania TV cez internet tak dokážete zabaviť svoje deti na dlhú dobu. K dispozícii máte okrem TV staníc aj televízny archív až 30 dní spätne. Máte tak nekonečný výber rozprávok. Ovládanie televízie cez internet je veľmi jednoduché a tak to zvládnu aj malé deti. Svojich obľúbených hrdinov si môžu pozrieť nielen na TV ale aj na mobile, tablete či počítači. Ak by ich sledovanie TV omrzelo môžu si zapnúť niektorú z 20 000 rozhlasových staníc.

lepsia tv v posteli 1

Zdroj: lepsia.tv

SpongeBob v nohaviciach

Rebríčku dlhodobo a zaslúžene kraľuje seriál SpongeBob v nohaviciach. Seriál aktuálne má na svojom konte až 6 úspešných sérií s viac ako 125 časťami. Hlavnými hrdinami seriálu je hovoriaca morská špongia a jeho priatelia, ktorí žijú na dne oceánu. Morské dobrodružstvá hlavného hrdinu SpongeBoba sú nevyliečiteľne optimistické, bestarostné. Detský seriál je prudko návykovou záležitosťou. Vrelo odporúčame.

Tlapková patrola

Našim druhým tipom je známy seriál Tlapková patrola. Môžete ho nájsť aj pod označením Odvážne tlapky. Hlavnou postavou je chlapec Ryder, ktorý vedie svorku záchranárov známu  ako Tlapková patrola. Členmi jeho tímu je nemecký ovčiak, dalmatínec, labrador či anglický buldog. Spoločne plnia netradičné a náročné úlohy aby zachránili pobrežné mestečko pred jeho zničením.

Hlasiťákovi

Pre niektorých menej známy ale rovnako dobrý je aj americký detský seriál Hlasiťákovi.  Kúzlo tohto komediálneho seriálu spočíva vo veľkej rodine. Hlasiťákovi poskytnú divákom pohľad na to ako prežiť chaos v obrovskej domácnosti a to predovšetkým ako to zvláda jediný chalan medzi desiatimi sestrami. Výborne hodnotenia tohto seriálu robia z Hlasiťákov skvelý spôsob ako zabaviť deti počas nasledujúcich dní. Americkí tvorcovia vytvorili doteraz viac ako 100 častí tohto seriálu.

Sofia Prvá

Malá Sofia žila ako iné obyčajné dievčatká, ale všetko sa zmenilo, keď sa jej mamička vydala za kráľa a ona sa ocitla v očarujúcom, okázalom, ale niekedy nepochopiteľnom kráľovskom svete. Sofia a ostatné princezné či princovia navštevujú prípravku pre princezné - školu. Sofia je princeznou, ktorá zažíva rovnaké problémy ako všetci tí malí diváci, ktorí jej príbehy sledujú. Učí sa, ako zapadnúť do kolektívu, získať si kamarátov, osvojiť si nové schopnosti a vychádzať so svojimi súrodencami. Aj napriek tomu, že Sofia má veľa šiat a krásnych črievičiek, život ju naučí, že naozajstnú princeznú zo nej robí len to, aká je vo vnútri.

Jake a piráti ze Země Nezemě

Prvý animovaný seriál z Disney Junior je interaktívny seriál plný hudby sledujúci naháňačku za pokladom. Hlavnými hrdinami je detská posádka pirátskej lodi. Seriál sleduje ich dobrodružstvá v Zemi Nezemi, kde sa snažia zdolať dve nechválne známe postavy z klasického príbehu o Petrovi Panovi – kapitána Hooka a Smeeho. Seriál má na konte aktuálne 87 častí.

Napíšte komentár