28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Tabačka Mini: Tlač na textil

03.02.2022 Autor: Zuzka
Termín: 26.03.2022 a ďalšie Mesto:Košice Čas:15.00 - 17.30 hod. Zdroj:stránka organizátora
130810

Zdroj: Tabačka KulturFabrik

Kedy: 26. marca 2022 (sobota) o 15.00 - 17.30 hod. 
Kde: Tabačka Tabačka Kulturfabrik, Gorkého 2, Košice

Tabačka Mini – inšpiratívne tvorivé dielne. Cyklus tvorivých inšpirácií pripravený lektorkami z o.z. Tvorivá dielňa vás naštartuje k zmysluplnému tráveniu voľného času a tvorbe v príjemnom prostredí s radami skúsenej lektorky.

Druhý workshop tohto roku venujeme textilu. Vytvorte si s nami originálnu látku na ďalšie tvorenie, zaujímavé tričko, tašku alebo prestieranie. Zhmotnite svoje nápady a kreativitu pomocou farieb na textil. Na workshope vám vysvetlíme spôsob a prípravu práce s textilom. Dozviete sa viac o rozdelení dostupných farieb, technikách farbenia a zdobenia (batika, vosková batika, práca so šablónami, maľba na textil, práca s kontúrami) a o spôsoboch fixácie farieb.

Pod vedením lektorky si vyskúšate prácu so šablónami na pripravených textilných materiáloch. Použijeme materiály: textil, farby na svetlý textil, štetce, hubky, šablóny, kontúry.

Ak si chcete na workshope namaľovať tričko alebo tašku, je potrebné si ich pred maľovaním napnúť a natiahnuť na podklad. Pre účastníkov budeme mať pripravené materiály.

Farby, ktoré sa budú používať na kurze sú určené pre bavlnu, ľan.

Kapacita je obmedzená na režim OP a svoje miesto a pracovný materiál si zabezpečíte vyplnením tohto formulára a zakúpením vstupenky pred začiatkom workshopu 

Ak potrebujete bližšie info píšte na mini@tabacka.sk

Vstup: 15€ / Fabrik Space

Napíšte komentár