28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Ktoré filmy a seriály si pozrieť v predvianočnom období?

Autor: MS

Je tu zima a dlhé zimné večery s čajíkom či kakaom v ruke si spríjemnite pozeraním filmov a seriálov, ktoré vás naladia na Vianoce alebo sa len jednoducho oplatia pozrieť. Prinášame vám našu dávku tipov na filmy a seriály, ktoré nás či naše okolie oslovili. Užite si príjemné predvianočné večery s celou rodinkou!

Angela Black

HBO - seriál

1280 720

Zdroj: hbo.sk

Seriál, ktorý sme doma doslova zhltli. Zapletená dráma, ktorá poukazuje na bezvýchodiskové situácie týranej ženy - matky.
Angela trpí v nešťastnom vzťahu, z ktorého nemôže uniknúť. Jedného dňa ju však osloví súkromný detektív, ktorý odhalí desivú pravdu o jej násilníckom, panovačnom manželovi.


Red Notice

Netflix - film

red notice

Zdroj: netflix.com

Herecké obsadenie ako The Rock a Ryan Reynolds vás určite naláka a ani nesklame. Vtipné dialógy, akcia a dobrodružstvo to všetko zažijete pri pozeraní filmu Red Notice. My sme sa zabavili celá rodina.
Psychológ z FBI musí spojiť sily s najhľadanejším zlodejom umeleckých predmetov na svete, ktorému ide po krku. Inak totiž nedostane podvodníčku, čo je stále pred ním o krok napred.


Arcane - League of Legends

Netflix - seriál

arcane

Zdroj: netflix.com

Fantasy seriál, ktorý zaujme hlavne tie mladšie ročníky, ale dobré spracovanie animácie ako aj dej prilákalo k obrazovkám aj nás dospelých. 
Susediace mestá Piltover a Zaun proti sebe bojujú a dve sestry stoja v súboji magických technológií a protichodných názorov na opačných stranách barikády.


A Boy Called Christmas

Netflix - film

16 9

Zdroj: netflix.com

Film ako stvorený na predvianočné obdobie, na ktoré si ho šetríme aj u nás doma.
Odhodlaný Nikolas sa pri hľadaní svojho otca dostane do kúzelnej zeme, kde stretne elfy aj svoj osud. Domov sa vráti s darom nádeje.


Rebecca 

Netflix - film

AAAABan7BCaF4Scg0tFk7xByHGFJZlDD6ZYuo4nY5w7mFNlvIxpGTX XzuejhTXr8qPyU4SBIfV9s kRRo2z 8TVK8w2r2AS

Zdroj: netflix.com

Britský režisér Alfred Hitchcock nakrútil najznámejšiu Rebeku ako svoj prvý americký film. Je tiež jediným z jeho početnej režijnej tvorby, ktorý získal Oscara v kategórií najlepší film. 
Film je o mužovi, ktorý si na svoje pôsobivé sídlo privedie novú manželku, ktorá ale musí bojovať so zlovestnou správkyňou a všadeprítomným tieňom jeho zosnulej prvej ženy.


The Unforgivable

Netflix - film - dostupný od 10.12.

The Unforgivable

Zdroj: netflix.com

Film so Sandrou Bullock si nemôžem nechať ujsť a tak sa už teším na 10.12. Kriminálna dráma je remakom limitovaného britského seriálu Unforgiven.
Žena odsúdená za vraždu sa po prepustení z vezenia nedočká odpustenia, a tak sa vydáva hľadať svoju mladšiu sestru, ktorú kedysi musela opustiť.

Pred Vianocami na Netflixe pribudnú nové pokračovania seriálov, ktoré si nenechajte ujsť.
Sú to: The Witcher -Zaklínač a Emily z Paríža.

 Ďalšie tipy na filmy a seriály:

Napíšte komentár