27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Mikuláš v meste - zrušené

24.11.2021 Autor: MS
Termín: 05.12.2021 Mesto:Ružomberok Čas:17:00 Zdroj:stránka organizátora
i 6552967

Zdroj: ruzomberok.sk

PODUJATIE JE VZHĽADOM NA ZLÚ PANDEMICKÚ SITUÁCIU A S TÝM SÚVISIACE OPATRENIA ZRUŠENÉ.

Mesto Ružomberok a Kultúrny dom A. Hlinku a.s. vás pozývajú na tradičné stretnutie s Mikulášom.Súčasťou programu bude aj slávnostné rozsvietenie vianočného stromčeka.

Program:

Vianočná rozprávka (Divadlo Portál)
Stretnutie s Mikulášom (Miroslav Kasprzyk)
Rozsvietenie stromčeka

Sprievodné podujatie: benefičná zbierka s názvom Pomôžme (hygienické potreby pre rodiny v hmotnej núdzi) Zbierku organizuje Materské centrum Nevedko

Počas podujatia budeme spoločne zdobiť vianočný stromček a preto je potrebné, aby deti, ktoré sa zúčastnia tohto podujatia, doniesli so sebou vlastnú ozdobu, ktorú sami na tento stromček dajú (vlastnoručne vyrobená ozdoba, napísané vianočné želanie, vinš, drobná kúpená ozdoba, vlastná fotka vo forme vianočnej gule a na druhej strane želanie,...). Chceme pri zdobení stromčeka využiť vlastnú kreativitu detí.

Vianočná rozprávka: Veselý príbeh s pesničkami o skoro stratených Vianociach. Vianoce nemajú len ľudia, ale aj zvieratká a aj oni sa ľahko môžu dostať na zoznam zlých a tak ohroziť svoje Vianoce. Samozrejme nemôže chýbať neposlušný čert a anjel, ktorý pomôže sviatky zachrániť.

Napíšte komentár